Račka napisal/-a:Grem na pasji sprehod in medtem se mački spravijo spat. Od 9 jih je 6 v spalnici.![]()
Naj jim bo, ko je glih valentinovo... drugače pa![]()
![]()
![]()
A mi en lepo prosim razloži, v čem je tak čar spalnic in kavčev!
) psi,

Račka napisal/-a:Grem na pasji sprehod in medtem se mački spravijo spat. Od 9 jih je 6 v spalnici.![]()
Naj jim bo, ko je glih valentinovo... drugače pa![]()
![]()
![]()
A mi en lepo prosim razloži, v čem je tak čar spalnic in kavčev!
Vsaj taka je moja predstava raja - da lahko ves čas spim in pod nobenim pogojem sama, ampak me vedno spremlja nekaj kosmatih riti, po možnosti spijo na moji glavi

Pri nas je tudi vedno eden na vzglaniku, drug gre pod kovter, tretji ti gre na noge itd
Saj zdaj ko je mraz pride prav da te iz vseh strani grejejo 
Slavica napisal/-a:ker so mačke pametne in vedo, kje je mehko in udobno, ne tako kot (nekateri) psi,
ki med kavčem in tlemi rajši izberejo trde ploščice![]()
![]()

Račka napisal/-a:
Tkole si mislila?

.. Pri nas imajo ortopedske blazine pa 500 pasjih posteljic pa se spi ali na kavču ali na parketu ali pa na ploščicah, od česar sta zadnji dve opciji po navadi najbolj zanimivi
.

)Slavica napisal/-a:po pravici povedano pa najbolj buljim v un steber s sisalom in že planiram delo za našega![]()

)

), ko pa prešaltaš na te "težke kategorije" psov pa jim ni več do takšnih akrobacij
.
Takega bi mi rabili, ker mačka vedno komirata na sončku v takih pozah 

In uporabnost je seveda prvi sprobal Tinček, naš večni otrok.

. Prva slika je uno Huh, zdej se bom pa dvignila.. Druga pa.. Oh, shit, I'm stuck
.Vrni se na PRI NAS DOMA PA DOGAJA!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov