No, mene je vedno zanimalo...ven pa je prišlo tole
...

Prijeten konec leta vsem skupaj in še več kosmatih nasmehov v 2014

...

.
kako pa ne ce skoz umivata en druzga 
Izgleda da ju dobro hranite, ker se jima dlaka zelo lepo sveti
Koliko pa sta stara ta dva mačona?

motherwolf napisal/-a:Tok sm jezna, k ne najdem dost cajta, da se bom naučila spet slike gor dajat...morm en program naložit...sm fouš teh lepotcev...

zato ne dvomim, da bo organizacija še boljša in bo polepšala še marsikateri kosmati gobček
. Ampak mi je uspelo in čez dober mesec dni, ko je bil Puhi že sposoben vožnje v Ljubljano sva odšla ponj. To je bil dan poln veselja, radosti in sreče... Jaz sem se počutila, kot da se peljem iz porodnišnice
, no da ne bo pomote, sem si vzela teden dni dopusta in ko sem v službi rekla, da grem na porodniški dopust so me vsi čukasto gledali
, jaz pa sina
, pa to sploh ni važno, važno je le da ju imava rada midva in to brezpogojno

...za vse. 
Slavica napisal/-a:vsa čast, da ste malega spravili gor![]()
moža je skrbelo, kako se bo odzvala kraljična Sheba, da ne bi bila v stresu, take može bi bilo treba klonirat![]()
Puhija so bila sama ušeska, zdaj je pa tako postaven mladenič![]()
Kako hitro ga je pa Sheba sprejela?
...in ko sva dam pršla sta bla res že prjatla

Zelo lepo:) Meni se tudi zdi, da je sedaj ko je odrasel samo še lepši
Dlako imata pa res oba noro lepo
Kako pa ste ušesek takrat oskrbeli? Očitno je mogel že dolgo imeti načeto, če so bili notri že črvi 
. Res sta luštna
.B&E napisal/-a:No zdaj pa poznano zgodboZelo lepo:) Meni se tudi zdi, da je sedaj ko je odrasel samo še lepši
Dlako imata pa res oba noro lepo
Kako pa ste ušesek takrat oskrbeli? Očitno je mogel že dolgo imeti načeto, če so bili notri že črvi
Pri teh tamalih je res hitro usodno
Pa je imel še kakšne garje ali pa bolhe? Vsaj pol takih najdenčkov nam prinese garje
Verjetno bo naš Junior izgledal nekako tako kot Puhi. Lahko pa še njega vzamete. Hecam
ali pa ne 
testiran je bil tudi na vse tisto nujno (izrazi mi ne grejo) pa tudi negativen

, se enostavno skrije pod dekico

...po izrazu sodeč je že lačen...

, smo se mi odločili, da bomo malo ustvarjali

. Hitro bo zašito s takima pomočnikoma
)
Vse je lažje v dvoje oz. v vašem primeru v troje
Poleg tega pa imajo stvari potem 'dodano vrednost' -vsaj kakšno dlakico
V mojih pekovskih stvaritvah je ravno ta dodana vrednost moja kuharska skrivnost, ki jo izdam le izbrancem (beri: ljudem, ki so si jih živali izbrale za svoje starše, saj samo oni razumejo) 

Larisa napisal/-a::smiles:![]()
Čudovita pomočnika staVse je lažje v dvoje oz. v vašem primeru v troje
Poleg tega pa imajo stvari potem 'dodano vrednost' -vsaj kakšno dlakico
V mojih pekovskih stvaritvah je ravno ta dodana vrednost moja kuharska skrivnost, ki jo izdam le izbrancem (beri: ljudem, ki so si jih živali izbrale za svoje starše, saj samo oni razumejo)
tud ko mi hoče hrbtenico ven zagnat od sedenja, takoj pozabim ko ta dva modela vidim kok si data dela 
Vrni se na PRI NAS DOMA PA DOGAJA!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov