Slavica ga je poimenovala Zlatko, ker ima zlat karakter - je namreč najbolj priden mucek na svetu
Vse, kar njega zanima, smo njegovi trije ljudje. Ves čas mora biti v bližini enega imed nas in nas v polsnu opazovati, čim gremo v drugo sobo, pride za nami
Tudi spi tako, da se nas dotika z rokico ali pa spi z glavo v naši rokici
Je tudi najbolj učen mucek, saj se z mano pogosto uči, ko pa imam jaz odmor, pa spi na mojih knjigah, da vsrka čimveč znanja
Zdaj pa dovolj besedičenja, gremo k fotodokazom:
Božo, drugi dan v svojem forever domu

Ugotovil je, da nimamo najboljšega razgleda - eno drevo in parkirišče

Poletju je sledila zima in gretje na vsem mogočem

Zmaga pa adapter na riti

Takole mi je povedal, da je čas za odmor od študiranja in da bo on prevzel tole gromozansko buklo

Za konec pa vam pošilja še eno novoletno: srečno in zdravo 2014

srce zlato crkljivo

tkole po slikah sodeč mu ne manjka dosti do diplome
Ampak, saj je prav, da se vidi da je lastniški maček
Zelo lušen da ne bo pomote
, Božo pa je postal v novem domu, najverjetneje
.
) in mu ponudim. Mu ni bilo za jest, on bi se božal. Se oddaljim nekaj korakov, majster pa kar za mano, do vrat,
. Sem rekla, označen uhelj gor ali dol, če je to prostoživečko, sem jaz papež
. In potem ga čez par minut vidim, da se preklada
.
.
)
Je bil tudi tak velik tiger 
In to zgleda nekako takole:

.
.

): to je parcialni epileptični napad! In grem googlat epilepsijo pri mačkah, ugotovim, da ni sicer redka, ampak je grand mal ne petit, tako da to ni bilo to. Pri naslednjem 'napadu' opazim, da je točka njegovega strmenja okno in zagrnem žaluzije - njegovo vedenje se v trenutku preneha. In tako sem kar nekaj 'napadov' prekinila tako, da sem zagrnila žaluzije in jih za vsak slučaj imela zagrnjene še pol dneva. Potem pa mi nekega dne moj dragi pokaže filemček iz youtuba, kjer mačka čivka in ugotoviva, da je to popolnoma normalno vedenje
ko se usede je ko hruška