1. LAJKINA OKTOBERFEŠTA, 12. 10. 2018

1. LAJKINA OKTOBERFEŠTA, 12. 10. 2018

OdgovorNapisal/-a *šiva* » 10 Okt 2018, 18:58

Prihaja jesen in z njo Lajkin dobrodelni dogodek leta. Čas je za spremembe in zgodila se bo 1. LAJKINA OKTOBERFEŠTA. Organizirali smo jo na petek, da si boste po našem druženju lahko v soboto pošteno odpočili. :) Tudi epicenter dogajanja je spremenjen: Center Zalog, Zaloška cesta 267. Seveda pa naš tradicionalni srečelov ostane tak, kot je bil - bogat in živalim, ljudem ter okolju prijazen.

Za vas pripravljamo zanimiv program: odlični glasbeniki, plesni program pa bo letos silno raznovrsten. Poleg plesalk plesne skupine Hayati, ki so nas s svojimi nastopi navduševale že na naših kabaretih, vam bomo letos predstavili še raznovrstne atraktivne plesne, glasbene in stand up nastopajoče, ki se nam bodo letos z veseljem in navdušenjem pridružili in so tudi sami veliki ljubitelji živali.

Z nami bodo feštali:

- SLAVKO IVANČIĆ
- ŠPELA CESAR
- TRETJI KANU
- ANINA & JOEY
- MATIC KOKOŠAR
- KAJA GROZINA
- PLESNA SKUPINA HAYATI
- KALINA SELJAK
- ŠOLA ZA NASTOPANJE BAST
- PLESNA SKUPINA MAWAHIB
- DRUŠTVO ETNIČNE KULTURE RITMI PLANETA
- KUOD BAYANI

Vabimo vas, da se nam pridružite in preživite z nami en res prijeten večer. Še prej pa vam svetujemo, da pridobite kondicijo, sicer vas bodo bolele dlani od ploskanja, boki od miganja, glasilke od popevanja in trebuh od smejanja.

Vstopnina: 5 eur

Zafeštajmo skupaj!

Slika
Homo homini lupus est.
Uporabniški avatar
*šiva*
Moderator
 
Prispevkov: 1602
Pridružen: 20 Nov 2013, 21:07

Vrni se na DOGODKI, PETICIJE...Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron