.M. napisal/-a:...
Jaz sem pa danes mačkoma dajala Frontline v spreju (ena in edina stvar ki pomaga proti klopom), itak me potem grdo gledata še kar nekaj časa in malo zamerita... ampak druge izbire ni......
.M. napisal/-a:...
Jaz sem pa danes mačkoma dajala Frontline v spreju (ena in edina stvar ki pomaga proti klopom), itak me potem grdo gledata še kar nekaj časa in malo zamerita... ampak druge izbire ni......
B&E napisal/-a:Frontline v spreju? Potem spušča vonj da odganja bolhe in klope? Koliko časa pa drži? Ampule frontline so res super pa še držijo cel mesecOz tisti ki smo malo bolj broke kupimo ampule za največje pse (naj opozorim, da to lahko delaš samo z nekaterimi ampulami-npr stronghold, frontline in ne vsemi pa še to moraš najprej naštudirat razmerje in koncentrat!) in jih razdelimo med mačke
![]()
Je pa malo bolj zakomplicirano nanašanje, je treba preračunavat koliko je treba dat glede na količino razpršila na eno pršenje in potem še glede na kilograme mačka in potem ugotoviš, da moraš 20x špricniti oz vtreti to tekočino v dlako mačka, ki sovraži imeti kar koli mokrega na sebi... groza, mene je vedno strah tega dneva, ker težko delam nekaj, kar mačka moti
ampak še vseeno bolje kot pa da ga klopi jejo... pa še s tem sprejem je tako, veterinar je rekel, da naj ga damo mačkoma takrat, ko bosta pač začela dobivati klope in bomo kar s tem vedeli kdaj preneha delovati in dejansko je to 2x letno
tako da kar dolgo zdrži... edino cena je pa res navita, 250ml stane 41€

Naši mački so notranji, tako da težav z klopi nimamo in nam ampule zadostujejo. Še to jim damo vsake dva meseca, vglavnem stronghold- zaradi začasnikov, ki vedno prinesejo garje v ušesih s sabo 
(in da imaš voljo
)

. Sej bo
.
Imam ravno en kuponček pa nevem če jih je vredno kupit.
Sploh nevem kaj naj še naredim... A kdo ve za kakšno stvar, ki je na čisto drugi osnovi, ne samo da je proizvajalec in oblika druga? ...Itak imata naslednji teden cepljenje pa bom vprašala veterinarja, ampak pomoje ne bo nič novega, vse staro smo pa že sprobali 
zdržijo 6-8 mesecev, pa še varne so, če se maček kam z njo zatakne.
Je pa proti (ušesnim) garjam super.
), je pa seveda tudi fejst odvisno od lokacije,pri nas ni toliko

.
. Najbolje, da greste na svojo veterino in jih vprašate
. Odvisno je tudi od teže in pa ali boste vašemu mačkonu lahko dali tabletko? Če je kooperativen
.Vrni se na Mačji kotiček za zdravje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost