Fajn ste. 
Didi napisal/-a:Moje malo bitje je letos februarja praznovalo 14 let. Tako težko je gledat, ko na sprehodu zaostaja vedno dlje, ko je njegov korak vedno počasnejši, ko večino dneva prespi v svoji košari, ko včasih ko ustane malo pocvili in pošepa, ko pravim Oto šiba šiba in se samo zame potrudi pretečt tistih 10 metrov, pa vseeno po vsakem sprehodu pred hišo še vedno zmerej vrže rit v luft in malo poskače in me pogrizlja, da me spomne da pa še ni čist za staro šaro.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1796618_10202471981334779_305829712_n.jpg

Didi napisal/-a:JSt tut mislim da se prov poslavljat še ne rabim :D

))Didi napisal/-a:Imam še eno vprašanje. A je katera opazila da vaši seniorčki veliko ali oa več pijejo?
Smo nardili zaradi drugih posegov(zobni poseg) teste za ledvice in jetra(se mi zdi) in ni bilo nobenih odstopanj, edino kar je trenutno z njim narobe je, da ima malenkosten šum na levi strani srčka, ki je tako mini, da ga 3 od 4ih veterinark niti ni slišalo.
Ima katira kakšno idejo kaj bi lahko bilo, ali imam samo pasjo kamelo))
Logična posledica staranja. Ledvica delajo vedno slabše, pa morajo vedno več pit, da odstranijo strupe iz telesa. Če je brikete, je to še bolj logično. Old lady zna kašen dan spit skoraj tolko ko buksl, pa je 4x manjša. Če nardiš 1x na leto en dober "sistematski pregled", bo to čisto okej in koristno, nikar pa pri starem psu ne išči česa, ker boš ziher našla kaj 

. Danes sva se zapletla v pogovor o psu, star je 14 let in vmes so gospoda oblile solze " ne bo več dolgo,
"

... in da ne gledajo samo na svoje potrebe in koristi ampak se prilagajajo njim, in jim je mar za to, kako se počuti v tem primeru pes in v kakšnem stanju je. Res je težko, ko veš da je pes že doživel zelo lepa leta in, da ga verjetno kmalu ne bo več ob tebi, sploh si ne moreš predstavljati življenja brez njega. Na žalost pač ne moremo nič narediti glede tega, narava gre svojo pot, kar lahko naredimo mi je to, da živali omogočimo čim lepše življenje 
Vrni se na Pasji kotiček za zdravje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov