Ampak ne najdem nič primernega - vse je nekam nestabilno ali prenizko ali s premajhnimi posodami....
Zooplus tudi nima nič primernega. Kakšna ideja?

.

. Rexi je edino manjši od vaših velikanov, pa saj lahko enakomerno odrežemo

Slavica napisal/-a:Rexi je edino manjši od vaših velikanov, pa saj lahko enakomerno odrežemo noge, da se zniža

.Slavica napisal/-a:Rexi je edino manjši od vaših velikanov, pa saj lahko enakomerno odrežemo noge, da se zniža

, dež pa
, tudi v plaščku

.

Račka napisal/-a:... Jaz sem namreč za našo velikanko z ovčarsko dlako nakupila že vse živo postelj... od Rogzovih blazin, tudi uno ortopedsko na zooplusu... in na koncu pristala na comfortu in ostanem na tem. Sem ravno v nabavljanju dveh novih še za v eno sobo... in si ju ne grem sama šivat, ker ni računice v primerjavi s tem, kar nudi comfort. Jim bom samo kako blazino za gor zašila.
Mi imamo eno leto dve ta največji, v bež barvi... in če ne bi bilo mačjih krempljev zapičenih, bi bili kot novi... ker kar se čiščenja tiče sta super... v nulo se ju da spucat z otroškimi vlažilnimi robčki. Cena ta največje je pa 55 eur... za ta denar ne dobiš nič tako velikega, kompaktnega in higienskega.
Se da pa za gor kako stajliš blazino zašit, z nepremočljivo podlogo...
In ni šel nikoli gor spat, pa tudi mački je niso šmirglali. Sem na koncu obupala in jo dala pod pisalno mizo in zdaj samo sem in tja kak maček tja zaide. Nimam pojma, zakaj.
Meni je pa tako lepa. 
. 
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost