Šlepi napisal/-a:Zbirčni pa res nismo![]()

Šlepi napisal/-a:Naravno! Pa nije žvaka za seljaka!![]()
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooo?!?! Damn!![]()
Tule, aneŠlepi napisal/-a:Zbirčni pa res nismo![]()
bi morala ena napisat, da to še posebej velja zame. Preverljivo!![]()
Šlepi, sej bo, sej bo...čut za določanje kriterijev se sčasoma izostri - predvsem na podlagi preteklih izkušenj. 
Malina napisal/-a:čut za določanje kriterijev se sčasoma izostri
Izostri! That's the thing i'm counting on, because, you know, boy do i know how to pick them
Ampak jbg, tudi za pobrat najveći ološ od ljudi trebaš bit genialac! Ne zna to svako

Mhm, tudi! Same lepe novice. Sem morala prav flašo odpret in nazdravit.
Vino, ne pivo. 

Rezultat je isti: lots of empty space. Najbrž edini prazen prostor, ki ga je neverjetno težko prenašat. Slednje jasno velja za okolico. ne za lastnika praznega prostora. No razen mogoče, če se ta prazen prostor po faci razleze...
Jagoda napisal/-a:Draga Šlepka tole je ta pesem s katero prosim, da prenehaš, ker se ti čist ' n'č dobrga ne piše sicer![]()
https://www.youtube.com/watch?v=wv-34w8kGPM
pol nej pa človek neha. Of kors!

Potem dejmo vsi nehat, da ne bo integriteta požigalca prizadeta, ker je zelo občutljivo in gracilno bitjece. Sicer bi te z valjarjem povozilo in speštalo do nerazpoznavnosti, če bi se dalo. Ker se pa, olejgazlomka, ne da, pa dejmo vsi nehat... 
Da ne govorimo o tem, da je pozornost pač pozornost, pa tudi če gre mimo. V sili še hudič muhe žre.
Imeti moč odločati o življenju drugih, nekaj dati ali vzeti, dovoliti ali ne, postavljati pravila... ni čudno, da človeka opijani. 

izjemno primeren z ozirom na ozir, ane, ane? 

Sej vem, da je čas iluzija, ampak.... no.... resno se moram naučit koledar uporabljat. Sploh ker mam najlepšnejši koledar na trgu ta hip!
A sem sploh že povedala, da mam en najlepšnejši koledar na steni? Sploh nad marcem se še posebno navdušujem 

Ampak le zakaj ti je pa glih marec tako zelo všeč?

One too many wish, i guess. Pomoje da zaradi pomladi. Brojim sitno.

dobra fora....

Če bi vedla, da bom morala do pomladi čakat, bi rajši v fitnes investirala, kot pa v dereze in nutelo!
Šlepi napisal/-a:

Oh, it's not me
It's just... the truth always finds it's way...

am I? 

Vrni se na ČVEK O VSEM IN MARSIČEM
Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov