Takole počivano..

Pa tabolančkan, za katerega se hudo borimo..

Mora ji uspeti, saj ima najboljšo dudarsko mentorico na svetu. 
. Kako so to krhka bitja
.Malina napisal/-a:Šiva je zelo zelo pridna.Mora ji uspeti, saj ima najboljšo dudarsko mentorico na svetu.

.
, zato si seveda zaslužijo tudi imena
. So malce čez 1 mesec stara navihana banda, ki me nasmejijo čisto vsak dan. Med seboj so si zelo različni tako karakterno kot tudi vizuelno. Z veseljem vam predstavljam svojo bando
.
. Dior je tiger temne barve in zaenkrat po hrbtu še ni določljivo kakšen bo njegov vzorec
..
), prvi, ki je dojel, da mogoče se po praskalniku pride nekam na višino in muc, ki obožuje zaspati ob človeku
. Gucci je svetlejši od ostalih dveh in ma že krasen tigrasti vzorček..
. Tudi Pradica je glede raziskovanja kar samostojna in napredna, ampak bog ne daj se oddaljiti od "mame" več kot kakšen meter ali dva
. Tudi ona obožuje zaspati ob meni in v bistvu imam ponoči 3 čisto svoje termoforje
.
. Včasih sta udeležena dva tekmovalca.
.
.
Kako so fletni!

Jaz bi raje celo leglo pasjih mladičev rihtala kot enega mačjega dudarčka. To pa je projekt... 
..
)..

. Tole so že prav konkretni mačkoni, ki vsak dan "iznajdejo" nekaj, da te nasmejijo pa čeprav nisi najbolj "mačji". Tole je naša jutranja rutina pri umivanju (oz poskušanju umivanja zob) in tuširanju (oz poskušanju tuširanja)
.
..

.
bravo big mama 
.
.

. Apolon je KONČNO tolerantnejši do mačk, kar pomeni, da so pod strogim nadzorom lahko vsi spuščeni
. Je pa njegova samokontrola in upiranje nagonu neverjetna, saj se vsake toliko kar tese, ker bi malo zašibal za katerim izmed mačkov, ampak se ne gane, ker ve, da bo prišlo do neodobravanja v "družini"
. Res so posrečeni, seveda si ne delamo utvar, da se zunaj ne bo zapodil za mačkom, da bo še kakšnega mačka "od naših" takole sprejel, ampak tele tri bube so pa očitno "njegove"
.

.
.
Bravo Apolon!
.

.
želim mu svoj dom čimprej, bo nakoga zelo osrečil
! Gotovo tudi tebe čaka kavč Gucci.
.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov