(sori, k' sem firbčna... ampak Apolon
...)
...)
).
Držim pesti, da bo še naprej vse ok! *šiva* napisal/-a:Joj, se opraviiiiiičujem, izvidi so že.. Z Apolonom bo (zaenkrat) vse ok, smo imeli pa veliko srečo (un smiley, ki si švic s čela briše).
Super!!!
in mislim, da bo počasi to to. Drugače pa mu ni povšeči tole vroče vreme in mu je ljubše ko so bili hladnejši dnevi, da lahko teka okoli s svojimi pasjimi prijatelji
.

. V boljše izobraževalne namene je v strokovnem poizkusu nastopila tudi oseba,
. To vam je izgledalo takule:
, se obrnil in ugotovil, da gre mama nekam vstran
.
. Kar je izgledalo kot izstrelitev ogromne črne rakete v milisekundi
.
.
"
.
".
.
.. jaz sem ti hotela prišparat sramoto pa sem tuj primer pokazala, na,zdaj si se pa zatožila.. in tako kot se smešno bere, še bolj smešno je bilo v resnici
. In ja, za Apolona morate biti močni vsaj toliko kot Slavica
.. malo za šalo, malo zares.. Polo žal ni pes za vsakogar, kar je plačal že s cca 5 zamenjanimi domovi in 6ti imamo namen, da bo za vedno
.

sem enkrat v pasji šoli z Donom poletela...) 

Kako pa drugače, če je tako vreme... a risanke gleda? 
.
.

.

. Ker česa takšnega kar nekaj veterinarjev še ni videlo, sem se odločila, da delim tudi slike med operacijo (morda pa bodo še kakšnemu psu rešile življenje). Ker nas mnogi sprašujete tudi kako smo to ugotovili naj povemo, da čisto naključno, Apolon je začel malce šepati (kot posledica erlihije, ki smo jo tudi pozdravili), na pregledu smo prosili našega veterinarja, če mu lahko posluša še srce (saj je le malce starejši kuža) in ker je ta veterinar poleg vsega še kardiolog, je že s poslušanjem ugotovil, da nekaj ne štima. Odkrivali smo naprej, naredili še rtg in kompleten kardiološki pregled (ultrazvok) in odktili tole ogromno maso. Nato pa je bilo vprašanje kje točno se nahaja, zato smo odpotovali v Avstrijo, naredili še CT, da je lahko veterinar točno videl kje se zadeva nahaja in točno vedel kje do nje priti, sledila je velika in težka operacija, med katero smo se vsi tresli kaj bo in ali jo bo Apolon prenesel.. končno smo prejeli klic, da je preživel, da je bila masa v celoti odstranjena in da se že zbuja
. Nato kar nekaj dni v okrevanju z zavračanjem hrane in vode, zato je predčasno zapustil hospital in prišel nazaj v Slovenijo v domačo oskrbo
. Okreval je s svetlobno hitrostjo in danes se že podi po zelenih travnikih
.

..

.
bravo Polči, največji frajer na svetu si in mnogim med nami je sedajle odleglo... 
Zelo zelo sem vesela zate, Polči, in vse tvoje! 
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost