Muca FREYA

Muca FREYA

OdgovorNapisal/-a *šiva* » 12 Avg 2018, 09:52

Kaj lahko na osnovi Freye same sklepamo glede njene zgodbe? Da je, sama še skoraj mačji otrok, že imela mladiče (o njihovi usodi raje ne razmišljamo). :cry: Prepričani smo, da je imela dom, kjer so jo verjetno sprva celo crkljali, dokler je bila mladiček, saj je muca nadprijazna, crkljiva in zelo rada v naročju. Sklepamo, da je imela neodgovorne skrbnike, ki niso poskrbeli za njeno takšno in drugačno varnost, in ki so jo odvrgli kot smet ob zelo prometno mestno ulico, ko so ugotovili, da je muca breja. Na srečo je mijavkala pred pravimi vrati, za katerimi živijo srčni ljudje, in najditelja sta jo peljala k veterinarju ugotavljat, ali je čipirana. Ker seveda ni bila, sta jo odpeljala v zavetišče, od koder so jo že čez nekaj ur vrnili na isto nevarno lokacijo, saj je bila muca že označena in protokol je pač tak. :sad:

Ko sta najditelja ugotovila, da muca ponovno prosjači pred vrati, sama pa imata že svojih muc več kot dovolj, sta začela zanjo naokoli iskati pomoč – mi pa tudi, ko smo bili zaprošeni zanjo. Gospa, ki je že večkrat pomagala mucam v stiski, je bila edina, ki je poklicala – ampak saj zadostuje en klic, če je tapravi, kajne? :verygood:

In tako je Freya postala naša varovanka. Po koncu 14-dnevne karantene bomo zanjo pomagali iskati nov dom. Verjemite, Freya je muca za vzet pa za ‘met. :romance-inlove:
Slika
Homo homini lupus est.
Uporabniški avatar
*šiva*
Moderator
 
Prispevkov: 1602
Pridružen: 20 Nov 2013, 21:07

Re: Muca FREYA

OdgovorNapisal/-a *šiva* » 02 Dec 2018, 16:01

Freya bo ostala kar v začasnem domu, kjer ji družbo dela še en muc :yahoo: .
Homo homini lupus est.
Uporabniški avatar
*šiva*
Moderator
 
Prispevkov: 1602
Pridružen: 20 Nov 2013, 21:07


Vrni se na LAJKIN ARHIV



Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov

cron