B&E napisal/-a:En člen ustave prej (38.člen) govori pa o varstvu osebnih podatkov in zato tudi mene zanima, od kje jim imena moderatorjev?

Skušam to izvedet že od takrat, ko sem bila obveščena, da naj bi imela to diagnozo, pa mi ne nikakor rata. 

Pa kaaaaaaj prehitevaš!
To sem jaz hotla napisat!

Malina napisal/-a:Jojoba, a mogoče ti veš, kaj pomeni "budala zaparjena"?Skušam to izvedet že od takrat, ko sem bila obveščena, da naj bi imela to diagnozo, pa mi ne nikakor rata.

Šlepi napisal/-a::scare: Pa kaaaaaaj prehitevaš!![]()
To sem jaz hotla napisat!
![]()
Javor napisal/-a:Že kar nekaj let spremljam to sceno, društva, zavetišča in kar je še povezano s skrbjo za živali, imam tudi izkušnje z marsikom, takšne in drugačne.
Malo jih je, teh skupin,ki so jim res prve živali, ki bodo za dobrobit živali naredili vse, katerim je to edino,prvo in tudi najvažnejše.
Po mojem mnenju jih je manj kot prstov na eni roki.
Društvo Lajke je vsekakor med njimi, v to sem trdno prepričan.
Zato, bravo Lajke! Dokler obstajajo taki, kot ste vi, mi ostaja vera v dobro. Mi ostaja vera, da ta svet še ni čisto pokvarjen, da čisto vsem še ne vlada denar.
Ostanite take, ne dajte se.
![]()

jojoba. napisal/-a:Malina napisal/-a:Jojoba, a mogoče ti veš, kaj pomeni "budala zaparjena"?Skušam to izvedet že od takrat, ko sem bila obveščena, da naj bi imela to diagnozo, pa mi ne nikakor rata.
Mogoče budala, ki večino časa preživi v savni in je od pare že čist zaparjena? Čaki, zaparjen pride verjetno od parjenja pa potem ne vem čisto, kaj bi to lahko pomenilo![]()
Javor

Račka napisal/-a:Ja, prov... pol pa ti to napiši, jst bom pa to:
![]()
my thoughts exactly!

jojoba. napisal/-a:Bi se pridružila zaparjenim, ampak sem prav res poparjena, po prebranem. Pa budala tudi.

zmagica napisal/-a:Zato sem jaz kot ptica selivka pristala pri Lajki. Poštenost, poštenost in še enkrat poštenost. Če že dajem svoj prosti čas, dajem del sebe, vsaj vem zakaj. Nekoč tega nisem vedela.

zmagica napisal/-a:Zato sem jaz kot ptica selivka pristala pri Lajki.
Poštenost, poštenost in še enkrat poštenost. Če že dajem svoj prosti čas, dajem del sebe, vsaj vem zakaj. Nekoč tega nisem vedela.
And what a dober pristanek it is
You have to make some bad decisions before you can appreciate the right one. Temu se reče izkušnje. 
Malina napisal/-a:Šlepi, vzemi si čas, da pretenstaš....potem pa uletiš.

Začnimo takole:B&E napisal/-a: Že 39. člen ustave RS(svoboda izražanja) nam dovoljuje to pravico, z našimi komentarji pa nikakor nismo posegali v ugled nikogar, saj nihče ni konkretno omenjen.
En člen ustave prej (38.člen) govori pa o varstvu osebnih podatkov in zato tudi mene zanima, od kje jim imena moderatorjev?

Šlepi napisal/-a:[Malina napisal/-a:Šlepi, vzemi si čas, da pretenstaš....potem pa uletiš.

samo in še enkrat samo dobro v korist živali

Malina napisal/-a:Po moje si zajeta v paketu, če nimaš celo še kakšnega višjega čina kot ostale budale zaparjene.
Se pa počutim razžaljeno, to je pa tudi res.Malina napisal/-a:Ali v nadaljevanju sledi, da je bil inšpektor zaradi kršitve zakona ustrezno sankcioniran?![]()
Ima pa nadaljevanje zgodbe pester in vroč vrhunec. Prijaviteljica je bila deležna posebne pozornosti. No, bolj njeni nadrejeni, ki jih je obiskala/nagovorila ga. vodja in direktorica ZH. 
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov