Vprašajte, članica zival vam bo z veseljem odgovorila
.
.

Javor napisal/-a:Zanimali bi me,kakšne izdelke prodajate.Če pravilno razumem,gre za trgovino z darili? V kratkem me čaka
nakup darila za dve priložnosti in vsekakor bi jih rajši kupil v pravični trgovini.Internetne trgovine nisem našel.Hvala.
mi je prišepnila, da se najdejo tudi lesene in drugačne mačke, kakšno sliko prosim

Slavica napisal/-a:ena muhami je prišepnila, da se najdejo tudi lesene in drugačne mačke, kakšno sliko prosim
![]()
![]()
![]()
Res je
Imamo tudi razne kipce ... mačke, slone, žabe ipd ... prilagam nekaj slik ... pa še opozorilo: če pridete v trgovino in nobene od njih ne najdete, ne bodite užaljeni, pogovorite se s prostoovljcem/ko, ki je tam in ji povejte kaj iščete. Če trenutno ne bo na voljo, lahko zapišemo vaše želje v knjižico, jih naročimo in vas obvestimo, ko prispejo. To pišem zato, ker nas je v soboto zadnja lesena mucka zapustila, ampak kot rečeno, kmalu spet pridejo 

Danes pa ena lepa novica ... iz Velike Britanije poročajo, da letos praznujejo 20 let organizacije Fairtrade Foundation in da so v tem času zabeležili veliko rast prodaje pravičnotrgovinskih izdelov, predvsem kave, čokolade in banan. Ampak najpomembnejše je, da se tudi tudi najrevnejši prebivalci otoka ne podpirajo izdelkov, pri izdelavi katerih je bil nekdo izkoriščan.Even the poorest consumers do not want those who are poorer to be exploited; 84% of people say they would pay a few pence extra if they know it will reach farmers and workers.
, ampak delamo na tem, da se bomo čez 10 let tudi mi lahko pohvalili z istimi podatki (ali celo boljšimi).

Vrni se na Pravična trgovina 3Muhe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov