.Drugače pa za bolšji trg:
Oddam dve poscani in posrani kosmati kepi, ki redno poskrbita za neprespane noči. Kdo se javi?

.

Opera je tudi priročna.
Samo da se navadim, kje je kaj, da neham bezlat z miško (kar bo verjetno trajalo
)
Potem pa, ko kaj potrebujem že dobesedno kopljem po krojih, blagu, gumbih, polizdelkih, volni.... Spalnica pa tolk majhna, klet pa še manjša...
Nobenega reda. 
.

. Stari so se polomili, zdaj pa na Rexa preveč sveti sonce, kljub klimi mu je prevroče, nujno
pa še poštnine ni, edino eni pravijo, da tudi po dva meseca čakajo, da kaj dobijo 

sploh ne vem kaj naj naredim, dala bi kaj kar odganja polže, nočem pa da bi jih ubilo... ima kdo kakšen nasvet? A mogoče pomaga kakšna rastlina, kot je npr. hren, da ga posadim zraven, samo ne sme bit slab sosed za ostale rastline... 

Med žledom nas je precej hecala elektrika in je skurilo nov radio stolp, ki je bil za povrhu še darilo ob vselitvi
Ali kdo ve, če se to sploh da popravit in kje bi se to dalo? Na internetu ne najdem nič pametnega 

.M. napisal/-a:Jaz imam pa problem s polži v vrtu oz. z nečem... pojedli ali obglodali so mi že paradižnike, sončnice, zelje, cvetačo...pri nekaterih niti stebla niso pustilisploh ne vem kaj naj naredim, dala bi kaj kar odganja polže, nočem pa da bi jih ubilo... ima kdo kakšen nasvet? A mogoče pomaga kakšna rastlina, kot je npr. hren, da ga posadim zraven, samo ne sme bit slab sosed za ostale rastline...
Pa še to: a kdo ve, kje bi lahko dobila hren za posadit?
Bile naj bi v širini dlani, sama s tem nimam izkušenj, saj se ne trudim s tem, ker je takšne prepreke potrebno redno obnavljati (v poštev pa ne pridejo ob dežju). Nekateri uporabljajo bakrene trakove, kar pa je precej drago (sama z njimi nimam izkušenj).

Ja, najbolj me jezi za paradižnik, mi ga je najbolj škoda
Slišim pa, da se letos vsi pritožujejo čez polže, vsem delajo škodo... samo kaj, saj oni ne delajo tega namerno, pač najdejo hrano, ki jim je všeč in izkoristijo priložnost in ne vedo, da s tem uničijo cel pridelek nekomu, na žalost
... no nekaj bomo že, bo pa namesto 10ih vrst zelenjave samo 5 vrst 

Vrni se na ČVEK O VSEM IN MARSIČEM
Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov