VEGETARIJANSKI PIKNIK in NO BORDER JAM festival - MARIBOR

VEGETARIJANSKI PIKNIK in NO BORDER JAM festival - MARIBOR

OdgovorNapisal/-a Društvo Lajka » 06 Avg 2014, 10:55

VEGETARIJANSKI PIKNIK in NO BORDER JAM festival - MARIBOR, Limbuško nabrežje, 10. 8. 2014, od 10. ure dalje do večernih ur

TUDI MI BOMO TAM :) .

Prijetna družba, odlična hrana, dobra glasba, predvsem pa plemenit namen - dajmo svoj prispevek k ljudem in živalim bolj prijaznemu svetu.

Že dolgo nas vabite, naj pridemo tudi na Štajersko, pa nam kar nekako ni zneslo. Odločili smo se, da tako ne gre več naprej. Odzvali smo se prijaznemu povabilu gospoda Valpatiča, predsednika Društva za osvoboditev živali in njihove pravice, in se bomo prireditve z velikim veseljem udeležili.

Vabimo Vas, da nas v nedeljo obiščete na stojnici, da se tudi v živo spoznamo. Veliko vas spremlja naše delo in veselimo se srečanja. Še posebej prisrčno pa ste vabljeni naši posvojitelji, skupaj z našimi bivšimi varovanci, ki so v precejšnjem številu našli dom prav v Mariboru in širši okolici. :text-welcomewave:

Slika


"Naročeno lepo vreme, dogajanje ves dan, glasba, stojnice, priložnost za piknik, za druženje, za pokušino odlične brezmesne hrane in še marsikaj - to bo letošnji Vegetarijanski piknik.

Subkulturni azil Maribor, zavod za umetniško produkcijo in založništvo, v sodelovanju z Društvom za osvoboditev živali Maribor, 10. avgusta 2014 na Limbuškem nabrežju, prireja veliki Vegeterijanski piknik in No Border Jam festival z akustičnimi glasbenimi nastopi glasbenikov. V okviru vegeterijanskega piknika in glasbenega festivala se bo odvijal tudi Mariborski ustvarjalni sejem (Maus) s številnimi ustvarjalci unikatnih ročnih izdelkov ter ustvarjalnimi delavnicami za odrasle in otroke, hkrati pa se bo odvijal sejem ponudnikov vegeterijanske in veganske prehrane.

Osnovna ideja prireditve je sejemska prireditev, ki bo obiskovalcem predstavljala in ponujala drugačen način življenja, intenzivno povezan z naravo. Sejem je namenjen promociji zdravega načina življenja s ponujanjem kvalitetnih naravnih prehrambenih izdelkov, ki ne vključujejo mesa.

Bojana Rojs
Subkulturni azil Maribor
Ljubljanska ulica 4, 2000 Maribor"
Uporabniški avatar
Društvo Lajka
Registriran uporabnik
 
Prispevkov: 340
Pridružen: 21 Nov 2013, 14:44

Vrni se na DOGODKI, PETICIJE...Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

cron