BRINA

brina

POMAGAJMO BRINI NAJTI NOV DOM

Skrbnica piše:

“S fantom iščeva dom za starejšo psičko Brino, mešanko med nemškim ovčarjem in rottweilerjem. Psička je sterilizirana, cepljena in čipirana ter ima svoj potni list. Rešila sva jo pred gotovo evtanazijo in jo začasno vzela k sebi ampak je ne moreva obdržati zaradi majhnega stanovanja in petih muckov, ki že stanujejo pri nama. Brina je srednje rasti in zelo aktivna, potrebovala bi pa nekoga, ki ima doma večji vrt, kjer bi psička lahko tekla in imela dovolj prostora za aktivno gibanje, skratka nekoga, ki bi se z njo veliko ukvarjal in jo predvsem cartal. Je zelo prijazna, zelo rada se boža, pogosto gre tudi do drugih ljudi po kak “cart ali dva”, tudi do majhnih otrok se lepo obnaša, kot večina kužkov pa preferira pasje piškote, žogice, frizbije, dolge sprehode in seveda veliko ljubezni. Z drugimi kužki se super razume, je zelo igriva in se rada lovi, tako da s socializacijo nima problemov.

Dejstvo, da stanujemo v 4. nadstropju in nimamo dvigala, seveda ni povšeči niti njej, ker se kljub poskočnosti in živahnosti vseeno nekoliko utrudi in na daljši rok to za njo ni primerno. Dve izmed muc poznata Brino že od prej in ker so se nekajkrat srečali v zunanjem okolju, ter se šli igrico “ujemi me, če me moreš”, je zdaj pogosto slišati pihanje in renčanje, skratka pod stresom so mački, kuža in posledično tudi midva.

Brina bi bila nadvse zadovoljna v domu z vrtom ali na podeželju, z nekom, ki bi jo imel brezpogojno rad, jo dnevno vodil na sprehode, se z njo igral in ji tudi v starejših dnevih nudil ljubezen in oskrbo.

Kontakt: 070 607 828 (Monika, Ljubljana)”

Uredi