PASJA ŠOLA PES in pol, HVALA ZA PODARJENI TEČAJ MALE ŠOLE.

V Pasji šoli Pes in pol svoje kinološko znanje delijo z drugimi same fajn inštruktorice. ? Še posebej se posvečajo socializaciji in vzgoji posvojenčkov, bivših pasjih brezdomčkov, ki v veliki večini tovorijo s seboj takšno in drugačno “prtljago” iz praviloma težke preteklosti. Tega ne zmore vsak – poleg izdatnega kinološkega znanja in izkušenj moraš imeti tudi srce na pravem mestu. Temelj njihovega dela je pozitivna motivacija, s katero pri svojih malo posebnih kosmatih učencih dosegajo zavidljive uspehe.

1000. všeček na njihovi fb strani so obeležili tako, da so enemu izmed naših bivših varovancev podarili tečaj Male šole. Ni bilo treba dosti razmišljati: Bertko (ex Richie) in njegova Kaja sta bila prva in najboljša izbira.

Hvala lepa za darilo, PES in pol. ❤️ Vas pa vabimo, da si ogledate njihovo spletno stran in se udeležite njihovih tečajev, ki potekajo v prijetnem pozitivnem vzdušju, ob tem pa tudi dosegajo zelo dobre rezultate, kar lahko potrdi že več posvojiteljev naših bivših varovancev. Upamo, da bo tudi Bertko blestel.?

Kar PES in pol obljubita, tudi storita! Dejala sta, da bosta ob 1000. vščečku podarila tečaj Male šole enemu izmed…

Objavil/a PES in pol dne 20. april 2017

 

Uredi