DOLLY IN PINTO ❤️

DOLLY IN PINTO – IŠČETA NOV DOM
http://lajka.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=1928
http://lajka.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=1957

Ali lahko najdemo skupen nov dom za najbolj zaljubljen mačji par, odkar Lajka obstaja?? ?? Gotovo kdo pozna koga, ki si želi 10 in 4 mesece stara najbolj pridna in simpatična mucka?

Dolly je bila zavrženo mačje detece, prav tako Pinto – a v različnih časovnih obdobjih. Pinto je že odšel v nov dom, a se je vrnil nazaj v začasnega. Nič ni narobe z mucom – žal smo se še enkrat prepričali, da ni vse zlato, kar se sveti, ampak na strani ljudi, ne živali ?.

Ob povratku je Pinta v začasnem domu pričakala Dolly, ki tudi stoji v vrsti za nov dom, in vnela se je ljubezen na prvi pogled. Tudi ob drugem, tretjem in v vseh sledečih pogledih se to ni spremenilo – še vedno sta neskončno zaljubljena. ? Izjemno bi bili zadovoljni, če bi ju lahko pospremili v skupni nov dom, v vsakem primeru pa morata imeti mačjo družbo.

Dolly je stara med 3 in 4 mesece, Pinto nekje okoli 10 mesecev. Oba sta socializirana, zdrava, testirana (FIV/FeLV neg.), cepljena, čipirana, Pinto kastriran, Dolly bo sterilizirana pred oddajo.


Kontakt: 041 446 085 ali mail lajkadrustvo@gmail.com

Uredi