Obiskali smo otroke v vrtcu Prebold

OBISKALI SMO OTROKE V VRTCU PREBOLD

Včeraj nismo utegnili nič kaj dosti objavljati na fb, saj smo opravljali zelo pomembno delo: obiskali smo otroke v vrtcu Prebold, s katerimi smo se pogovarjali o živalih in o tem, kako je potrebno zanje skrbeti. S pomočjo Edija in Ellie ni bilo težko pritegniti pozornosti otroških oči in ušes, tako da smo preživeli velik del dopoldneva v prijetnem pogovoru in druženju. ?

Na pobudo vzgojiteljice gospe Metke so v vrtcu organizirali tudi akcijo zbiranja hrane in opreme za živali v stiski.  ???  Zbrano so namenili našim varovancem. Otroci so se odpovedali nakupu sladkarij in so namesto tega prinesli v vrtec hrano za živali, ki se je je nabralo toliko, da smo donacijo komaj stlačili v ne prav majhen avto.?

Zahvaljujemo se Metki za pobudo in organizacijo akcije, kolektivu vrtca Prebold za vzpodbujanje otrok in njihovih staršev k sodelovanju ter za izjemno gostoljubje. ❤️ Hvala tudi Karmen za priporočilo našega društva za prejemnika donacije. ? Lepa hvala tudi podjetju D. J. Don, mednarodna trgovina in storitve, d.o.o., ki je prispevalo lepo količino visoko kvalitetne hrane za naše kosmate varovance.

Uredi