ETNA

ETNA – IŠČE NOV DOM

Etna je 5 let stara psička, večje rasti, cane corso mix. Prišla je v precej slabem zdravstvenem stanju, brez kondicije, brez omembe vredne mišične mase, popolnoma nevzgojena, neskončno pa željna človeške družbe, božanja in pozornosti. V bodoče bo treba popaziti na njene sklepe in zobovje, sicer je pa zdrava in razigrana. ?

Psička je prijaznega in zabavnega karakterja, a ni primerna za začetnike. Potrebuje dosledno vzgojo z izključno pozitivno motivacijo – že mikroskopski priboljšek je dovolj velik motivacijski faktor, da Etna prisluhne, kaj želimo od nje in našo željo upošteva – večkrat ja kot ne. ? Posebna pozornost je potrebna pri srečevanju z drugimi psi, prav tako zna biti kdaj zelo zelo trmasta. Ne smete biti tudi navezani na kakšen hišni inventrar, ki zna biti poglodan z njene strani v času vaše odsotnosti.

Idealen dom za Etno bi bila hiša z ograjenim vrtom, seveda z dovoljenim bivanjem v hiši, ter izkušen posvojitelj z nekaj več smisla za humor. ? Etna bi bila raje edinka.

Cepljena, čipirana, sterilizirana.

Kontakt: 041 446 085 ali mail lajkadrustvo@gmail.com


ETNA SPOZNAVA ŽOGICE, 7. 5. 2018

zdaj že razume, zakaj ji mimo glave švigajo žoge in celo za točno določeno vrsto tudi že zašiba – no, po njeno ?.

Kljub medikamentom še vedno šepa na sprednjo taco, tako da jo čaka popolna ortopedska diagnostika in pa sanacija/odstranitev polomljenih zob, do takrat pa ji ni hudega ??.

PS: najlepša hvala, Galgina, za res kvalitetno ovratnico, ki zdrži vso njeno moč in trmo ?.


LEPA ETNA, 11. 4. 2018

Zrcalce, zrcalce na steni, povej,
katera najlepša v deželi je tej? ?

Etna bo iskala nov dom – ko bo culica do konca spakirana, bomo pa o tej naši izjemno zanimivi varovanki povedali kaj več. ?


ETNA – NAROČNI PES, 25. 3. 2018

…z borih 40 kg. ?

Etnino prejšnje življenje, ki ga je za vselej pustila za sabo, resnično ni bilo z rožicami postlano, a je kljub temu ohranila vedro, zaupljivo in ljubečo naravo. En kirurški problem smo že rešili, čaka nas še nekaj posegov pri stomatologu in ortopedu, potem bo pa kot nova. ?


PRIŠLA JE ETNA –

… in šla takoj pod nož. ? Čisto po naključju smo na srečo ugotovili, da je bila velika možnost zasuka želodca in je bila urgentno operirana. Dobro okreva in čez nekaj dni bo kot nova. ☺️ Potem pa dalje …

 

Uredi