POMAGAJTE NAM IZBRATI SLOGAN – izbrani predlog bo nagrajen ?

PODALJŠUJEMO ROK ZA PREDLOGE NOVEGA SLOGANA – IZBRANI PREDLOG BO NAGRAJEN.

Zaenkrat še nismo zavpili: “Toooo jeeeee toooooo!”, zato podaljšujemo rok za predloge do petka, 2. 3., do 20. ure. Dajte domišljiji prosto pot … ?

Razprodali smo vse majice, pa je čas, da damo v izdelavo novo serijo, z novim motivom. Ker smo opazili, da so zelo popularni slogani, čeprav so večinoma preplonkani z interneta, vas prosimo za pomoč – česarkoli smo se namreč sami domislili, nam ni bilo všeč.?

Želimo, da bi bil naš novi slogan kratek in jedrnat, udaren, da bi v nekaj besedah zajel bistvo našega dela in obstoja nasploh. Nadstandard bi bil, če bi bil obenem tudi duhovit, svež, da bi šel z lahkoto v uho … saj nismo prezahtevni, kajne? ?

Predlagatelj slogana, ki ga bomo izbrali, bo tudi nagrajen, in sicer mu bomo sodelovanju s podjetjem Flaška podarili čisto novo, neuporabljeno Doggy flaško, ki bo vašemu/vašim kosmatincu/-em ponudila strukturirano vodo znanega in edinstvenega Flaškinega postopka TPS2.

Steklena posoda je izdelana iz kakovostnega stekla Steklarne Hrastnik. V steklo je vgraviran poseben geomantijski simbol. Podstavek je izdelan iz mineralne mase, ki je med izdelavo ravno tako obdelana s postopkom TPS2.

Več o doggy flaški in ostali Flaškini ponudbi si lahko ogledate tule: https://www.flaska.si

Veselimo se vaših predlogov in novih majčk. ?

Uredi