STEVIE

5. 4. 2018 STEVIE IŠČE NOV DOM

Stevie s svojim nežnim in prijaznim karakterjem očara čisto vsakega, ki ga spozna. Vida mu žal ne more nihče povrniti, ampak on zelo hitro osvoji veščine premikanja po prostoru, potem ko ga spozna. V začasnem domu je tako pasjo kot tudi mačjo družbo sprejel brez kakršnegakoli problema. Nadvse rad se crklja in se zelo hitro naveže na svoje ljudi. Še en kuža za vzet pa za ‘met. ?
Stevie je večje rasti (28 kg), cepljen, čipiran in kastriran.

Kontakt: 041 446 085 ali mail lajkadrustvo@gmail.com


28. 3. 2018 STEVIE-JU SE DOGAJA ?

Stevieju se zadnjih nekaj dni veliko dogaja – trenutno zagotovo čisto preveč za njegov okus. ? Ampak tako ali tako smo pri naši hiši vsi navajeni na sistem “preko trnja do zvezd”, pa se bo skozi zoprno prvo fazo zelo kmalu prebil tudi Stevie. ☺️ Potem pa korak za korakom naprej v boljšo prihodnost … vida mu žal ne more nihče povrniti, bomo pa poskrbeli, da bo lahko vseeno užival življenje na vso moč. ?

Stevie, tudi zate nekje raste kavč, nič bat. ??


27. 3. 2018  – PRIŠEL JE STEVIE

Včeraj je iz zavetišča v naročje začasne skrbnice priromal Stevie – oziroma bistveno več Stevija, kot smo pričakovali. ? Po fotki, ki smo jo prejeli skupaj s prošnjo za pomoč, smo pričakovali malo večjega Edijevega bratranca, Stevie je pa kuža, ki tehta okoli 28 kg. ?

Pa nič zato, v začasnem domu so to dejstvo dobro prenesli, Stevie je mirno prespal noč … sedaj pa gremo korak za korakom naprej. Po prvih ocenah njegovega vedenja je bil v življenju verjetno večkrat tepen kot sit. ? Ampak vse hudo je že za njim, na dobro se pa ni prav težko hitro navaditi. ?

P.S.: Boljše fotke našega novega varovanca sledijo v kratkem. ?


STEVIE – NUJNO IŠČE ZAČASNI ALI STALNI DOM

Stevie je odrasel kuža, ki je žal končal v zavetišču, kjer pa mu je izredno težko, saj je slep. Sprva je malce previden, ampak ko se privadi okolja zelo samozavesten in prijeten kuža. Odlično se prilagodi okolju, razume se z ostalimi psi in je nasplošno ena prijazna dušica.

Je kje kdo, ki bi posebnemu Steviju ponudil svoj kavč, ker se v zavetišču res slabo počuti?

VLJUDNO PROSIMO ZA DELITVE ❤️.


Kontakt: 041 446 085 ali lajkadrustvo@gmail.com

Uredi