MARLEY

PRIŠEL JE MARLEY –

Huh, saj ne moremo verjeti, da se je v jagodnem izboru naših trenutnih pasjih varovancev znašel tudi mladiček, ki je vsaj malo popravil starostno povprečje. ?? Povrhu vsega je Marley še popolnoma zdrav in vesel pasji fantiček s svileno dlako, ki bo kmalu iskal nov dom. ?

Njegova zgodba – nič neobičajnega ??. Dobil je vlogo darila za otroke, po enem tednu je darilo očitno postalo nezanimivo in čisto preveliko breme ?, o čemer seveda družina prej ni razmišljala. Le zakaj niso raje otrokom kupili kolesa, čokolade ali plišaste živali, se sprašujemo?! Še enkrat: živali se za darilo ne kupuje!!

Kuža je imel veliko srečo, da so za njegovo stisko izvedeli empatični ljudje, ki so se zavedali, kaj vse se lahko zgodi, če se žival oddaja na silo in prvemu, ki se prikaže okoli vogala. Tako je Marley postal naš varovanec, ki bo čudovit nov dom čakal v Sabininem naročju. ?

Marley je star nekaj več kot 3 mesece. Predvidoma bo srednje rasti – poudarek je na besedi predvidoma. ? Čipiran, cepljen, pred oddajo bo tudi kastriran, na kar bo pa potrebno še nekaj časa počakati.

Uredi