LAJKINA OKTOBERFEŠTA USPELA!

Pa se je zgodila – 1. Lajkina oktoberfešta. In kogar ni bilo zraven, mu je lahko žal. ? Malo nas je vseeno skrbelo, kajti pri našem dogodku leta, ki se je do sedaj imenoval Lajkin kabaret, smo spremenili marsikaj: ime, lokacijo, termin, delno tudi koncept. A skrbi so bile odveč – ne samo da ste nas samo obiskali zvesti prijatelji, tudi veliko novih obrazov smo videli med obiskovalci.

Pripravili smo pester program, na odru dvorane Centra Zalog so se zvrstili imenitni glasbenice in glasbeniki, za dodatno pašo za oči pa so poskrbeli plesalke in plesalci zelo različnih zvrsti plesa, njihove talente bomo opisali ob slikah. Program je povezovala in nas vmes nasmejala Kaja Grozina.

Po končanem programu pa je obiskovalce pričakala imenitna pogostitev, ki so jo pripravili naše članice in člani, naše goste smo razveselili z brezalkoholnimi pijačami, pa tudi z rujno kapljico in vrhunskim pivom, kar sta nam donirala podjetja Sara Orehek, s.p., Davidov hram in Vina Martinčič.

Takrat je sledil tudi drugi vrhunec večera – naš tradicionalno bogat srečelov. Naša dekleta so komaj sproti nosila dobitke srečnim dobitnikom. Letos so se naši donatorji izjemno izkazali, zato smo lahko vrečke res bogato napolnili. Prijetno je bilo videti vesele obraze, ki so raziskovali vsebino. ? Tudi s stojnice z unikatnimi izdelki iz Lajkine ustvarjalnice je veliko izdelkov izpod spretnih prstov naših ustvarjalk našlo nove domove.

Sedaj pa k zahvalam. ?

Zahvaljujemo se vsem nastopajočim, ki ste dobrodelno nastopili na Lajkini oktoberfešti. Pričarali ste nam nepozaben večer, poln pozitivne energije in veselja. ❤️
Hvala donatorjem daril za srečelov, letos ste se še posebej velikodušno odrezali. ❤️
Hvala MOL – Četrtni skupnosti Polje, da ste nas vzeli pod streho. ❤️
Hvala medijskemu sponzorju, portalu Pes moj prijatelj za medijsko podporo. ❤️
Hvala vsem, ki ste se odzvali našemu vabilu in nam s svojim prihodom izrazili podporo in naklonjenost. ❤️
Hvala tudi izjemno požrtvovalnim kolegicam, ki ste vložile v naš skupni projekt vse svoje sile, znanje, poznanstva, organizacijske sposobnosti – in še marsikaj. Saj veste, katere ste, dekleta, kajne? ❤️
Hvala tudi Raheli in Karmen za tole razkošno količino fotografij, s katerimi lahko vsaj malo pričaramo vzdušje na našem dogodku.

Prav vsak od vas nam je na svoj način pomagal pri našem delu in osmislil primarni namen 1. Lajkine oktoberfešte: pomoč živalim v stiski. Poklon in iz srca še enkrat HVALA. ❤️

Celotno galerijo slik si lahko ogledate na povezavi: TUKAJ

1. LAJKINA OKTOBERFEŠTA

Uredi