KIM in MAXI

KIM IN MAX – IŠČETA NOV DOM

8-mesečna kuštrava bratca Kim (svetlo rjav) in Max (temno rjav) sta pripravljena za odhod v čisto tapravi dom.

Kužka sta prijazna, učljiva, v socializaciji skokovito napredujeta, lepo shajata z drugimi pripadniki svoje vrste, ljudi pa sploh obožujeta. Sta srednje rasti, tehtata cca 15 kg. Cepljena, čipirana in kastrirana.

Kontakt: 041 446 085 ali lajkadrustvo@gmail.com


12. NOVEMBER – NASLEDNJI DAN ?

Včeraj, ko smo ju naložili v avto in odpeljali iz znanega okolja, sta se v njunih očeh zrcalila zmedenost in strah, revčkoma se je čisto preveč nepoznanega dogajalo … ?

No, dan kasneje pa sta obrazčka (zahvaljujoč Nataši ❤️) že veliko bolj sproščena in nasmejana. ? Kaj kmalu bosta pripravljena za odhod v nove domove. ?

Kontakt: 041 446 085 ali mail lajkadrustvo@gmail.com


KIM in MAX – NOVA LAJKINA VAROVANCA ??

Nekateri ste danes jedli Martinovo kosilo, drugi pa smo uživali v lepotah Slovenije in prepotovali kar nekaj kilometrov, da sta ta dva kužona prišla na varno pod naše okrilje.

Kim (svetlo rjav) je bolj pogumen, Max (temno rjav) pa je malce bolj miren in previden. Oba sta srednje rasti, tehtata cca 15 kg. Bratca sta stara 8 mesecev, cepljena, čipirana in kastrirana. Ko se bolje spoznamo, bosta iskala nov dom.


Kontakt: 041 446 085 ali lajkadrustvo@gmail.com

Ko smo zanju iskali vsaj začasno namestitev, se je javila samo Nataša, ki je zato odprla svoja vrata OBEMA – Nataša, hvala vama ❤️.

IŠČEMO ZAČASNI ali STALNI DOM ZA TALE DVA MLADIČKA!

Uredi