SREČNO 2019!

Iztekajoče se leto je v hitenju in obveznostih minilo, kot bi mignil. Včasih se zgodi, da se pozabimo ustaviti in se posvetiti tudi vam, ki ste temelj našega poslanstva, in vam reči hvala. Zato naj to “napako” popravimo sedaj, ko minevajo zadnje ure 2018.

Hvala vsem, ki nas spremljate na naši poti in podpirate naše delo in vizijo, čeprav se včasih zgodi, da nismo popolnoma enakega mnenja. Tako dobimo tudi priložnost za razmislek in kritično presojo našega dela – tako lahko postajamo še boljši.

Hvala vsem, ki nam pomagate z donacijami. Brez vas ne bi mogli narediti prav veliko. Zaradi časovne stiske se ne moremo vedno zahvaliti vsakemu posebej, ampak verjemite, da smo hvaležni za vsak vaš prispevek.

Hvala posvojiteljem, ki našim varovancem odprete vrata v svoj dom in srce. Včasih pridejo do nas govorice, da je z nami težko najti skupni jezik glede pogojev za oddajo, da preveč kompliciramo. Ampak tako bo tudi v prihodnje – za naše varovance je le najboljše dovolj dobro. ?

Hvala začasnim skrbnikom, ki sprejmete v svoj dom živali, ki potrebujejo pomoč. Vemo, da je to vsaj na začetku pogosto težka naloga in se pojavi kup nepričakovanih problemov – ampak vi skupaj z nami korak za korakom pogumno rešujete enega za drugim, da se lahko na koncu začasniške poti skupaj veselimo svetle prihodnosti vsakega od naših varovancev.

Hvala tudi vsem, ki nas ovirate in napadate, kadar se le da – ali pa kar tako, iz navade. Zaradi vas smo iz dneva v dan bolj prepričani, da smo na pravi poti.

Obljubimo, da bomo še naprej vztrajali na začrtani poti, da ne bomo spreminjali svojih prepričanj glede tega, kaj pomeni dobrobit živali, ki je bila, je in bo za nas vedno prioriteta.

Ne moremo spremeniti sveta, lahko pa spremenimo svet vsakemu od naših varovancev. Zelo se trudimo, da bi hkrati še dosegali premike v glavah ljudi in bi naše delo sčasoma postalo nepotrebno, saj ne bi bilo več treba popravljati posledic tujih napak, malomarnosti, brezčutnosti, nevednosti… Do tam je še dolga pot, ampak kot pravi stara modrost, se vsaka pot, tudi tista, ki vodi do najvišjih in najbolj zahtevnih ciljev, začne s prvim korakom. Še enkrat iz srca hvala vsem, ki korakate z nami z ramo ob rami in nam na kakršenkoli način pomagate ustvarjati za živali boljši in prijaznejši svet.

Veselo praznovanje brez pokanja pirotehničnih sredstev vam želimo, naj za zdravico poči le kakšna steklenica ?. Naj bo prihajajoče leto zdravo, uspešno, strpno, srečno in srčno.

Uredi