DRUŽINSKO SREČANJE LEGLA NA O

V Lajkino naročje redko pridejo mladiči, ampak se pa od časa do časa tudi to zgodi. ? Z veseljem smo pomagali zavetišču pri oskrbi zavrženih mulčkov in iskanju kvalitetnih novih domov.

Leglo na O je legendarno: trije, Olaf, Onix in Odi, so svoj začasni dom kar takoj konvertirali v čisto tapravega. Oxa, ki je edina spremenila ime in je sedaj Nia, in Ozzy pa sta morala še čisto malo počakati, da smo izbrali take skrbnike, kakršne si za naše varovance želimo. Brez dileme se jesplačalo počakati na prava klica. ?

Preteklo soboto smo pri Janji, ki je ob njihovem prihodu v naše naročje zanje skrbela noč in dan, organizirali družinsko srečanje. Verjemite, bilo je živahno. ? Bratci in sestrica so priredili hudo intenziven športni dan. Divjali so po trati kot naviti, se na trenutke tudi malo skregali, sklepali različne koalicije v razmerju 4:1 in štirje hkrati težili trenutnemu osamljencu …

Tri ure so v zares prijetnem druženju minile, kot bi mignil, in obljubili smo si, da se bomo v polnem številu še večkrat srečali.

Dragi naši posvojiteljice in posvojitelji legla na O, čudoviti ste. ❤️

Uredi