LORENZO, VSE NAJBOLJŠE!

LORENZO, VSE NAJBOLJŠE! ?????
http://lajka.org/forum/viewtopic.php…

Naši motoristki so praznovali 3. rojstni dan. Razveselili smo se sporočila prekrasnega Lorenza ❤️:

“Draga Lajka,
že kar nekaj časa je minilo, odkar sem se javil … zato sem se odloči, da ti pišem. Velikokrat se spomnim nate (brez skrbi – nisem te pozabil ?). Kako so kaj moji Lajkini prijatelji? Upam, da nimate veliko dela in da so ljudje postali bolj sočutni do nas živali.

Skratka … moram ti povedati, da sem danes postal eno leto starejši … in zato mi je moja družina včeraj, ko je bila nedelja, pripravila zabavo. Moram priznati, da zabave nisem pričakoval in da sem bil res presenečen. Najprej sem dobil voščilnico, ki sem jo pozorno prebral … nato me je čakala tortica … punčka mi je pomagala pihati svečko … pojedel pa sem jo lahko čisto sam (res je bila slastna). Za darilo sem dobil nov šotor … v starem je bilo polno lukenj … (za katere ne vem kako so nastale). Šotor smo preizkusili … in je prav super (upam, da se tudi v tem ne bodo čudežno začele pojavljati luknje). Po vseh dogodivščinah sem bil zvečer takooo zeloo utrujen, da me je bilo potrebno kar odnesti v posteljo.

Skratka … želim ti povedati, da sem dobro in da me ima družina rada, zato nikar ne skrbi zame. Prilagam fotografije mojega rojstnodnevnega rajanja in se kmalu spet oglasim.
Hvala ker si mi pomagala najti čisto pravi dom.
Poljubčke in pozdravčke LORENZO (z družino).”

Še več takih posvojiteljev si želimo. ?

Uredi