PINA

PINA – IŠČE NOV DOM

Naša “želvica” je edina preživela muca iz legla dudarčkov, ki jim je mamo povozil avto kmalu zatem, ko so se skotili. Preden so jih našli, sta minila 2 dneva, temperature niso bile prijazne. Štirje mucki so bili mrtvi že ob najdbi, trije pa so bili že čisto letargični prineseni k nam. Dvema žal ni uspelo. ?

Pina pa se ni dala – skupaj z nami se je vztrajno borila za življenje. ?? Bili so vzponi in padci, kar nekaj časa nismo bili prepričani, da smo iz tahud’ga ven. Ko pa je začela uganjati svoje vragolije, smo pa vedeli, da smo zmagali. ??

Želvovinasta lepotička je sedaj stara 3 mesece, nadvse razigrana, ima energije za eno manjšo jedrsko elektrarno. ? Vajena je tako mačje kot tudi pasje družbe. Zanjo iščemo varen dom in odgovorne skrbnike.

Testirana (FeLV/FIV neg.), cepljena, čipirana (potni list), sterilizirana.

Kontakt: 041 446 085, mail lajkadrustvo@gmail.com, ZS


Kako velika je muca? Velikosti Ciciban št. 23. ?

Dobro jutro in prijeten dan vam želi dudarka Pina ?, ki se je krčevito oklepala življenja, zmagala in edina iz odvrženega legla preživela. Zelo se veseli življenja – včasih že kar malo pretirava. ???


PINA –

odrašča ?. Iz največ tri dni stare dudarke, ki je edina preživela, je danes že “velika” muca. Ima nekaj več kot 500g in že pridno “najeda” svoji sostanovalki Piki ?????.

3je NOVI oz. ALI JE RES TAKO TEŽKO POSKRBETI ZA STERILIZACIJO/KASTRACIJO?!

Uredi