SHOD ZA PRAVICE VSEH ŽIVALI: 24. 8. 2019 ob 11:30

❗️SHOD ZA PRAVICE VSEH ŽIVALI ❗️

KDAJ: 24. 8. 2019 ob 11:30

KJE: METELKOVA ULICA

To, kar se dogaja zadnje mesece z živalmi in kako odkrito kažejo nekateri ljudje nespoštovanje in kruto ravnanje z njimi, je vredno vsakega prezira. Zato pokažimo, da nekaj posameznikov ne more izsiljevati celotne države in se UDELEŽIMO shoda za pravice živali.

Orgaizatorji shoda so zapisali: “Idejo specizma razumemo kot neutemeljeno, saj človeška vrsta ni edina, ki čuti bolečino, strah, veselje in se upira trpljenju ter nasilju. Zagovarjamo spoštovanje življenja in interesov vseh čutečih bitij, ne glede na raso, spol, vrsto …Prizadevamo si za svet, ki upošteva življenja in interese vseh. Skupaj nam lahko uspe ustvariti prijaznejši svet za vse.”

Bodimo torej glasne_i skupaj in enkrat za vselej končajmo z izkoriščanjem, trpinčenjem in morijo!

Se vidimo??”

VABLJENI V ČIM VEČJEM ŠTEVILU.

ZDRUŽENE_I ZA SVOBODO VSEH => 24.8.2019 NA THE OFFICIAL ANIMAL RIGHTS MARCH

!! Trailer za The Official Animal Rights March 2019 | Ljubljana je končno tukaj!! Naj te opomni zakaj boš 24.8. marširal_a z nami. Naj te navdihne in prepriča, da se je vredno boriti! Mene je! (: Organizatorke_ji shoda smo medijem, društvom, kolektivom, iniciativam, gibanjem idr. poslale_i takšno sporočilo: "Idejo specizma razumemo kot neutemeljeno, saj človeška vrsta ni edina, ki čuti bolečino, strah, veselje in se upira trpljenju ter nasilju. Zagovarjamo spoštovanje življenja in interesov vseh čutečih bitij, ne glede na raso, spol, vrsto …Prizadevamo si za svet, ki upošteva življenja in interese vseh. Skupaj nam lahko uspe ustvariti prijaznejši svet za vse." Bodimo torej glasne_i skupaj in enkrat za vselej končajmo z izkoriščanjem, trpinčenjem in morijo! Se vidimo?? Torishi, hvala ti za ganljiv trailer!

Objavil/a Vegan aktivisti dne Petek, 09. avgust 2019

Uredi