EDONIS POŠILJA POZDRAVE V SLOVENIJO

EDONIS POŠILJA POZDRAVE V SLOVENIJO 🐾🐕🏊‍♂️☀️

Vsega luštnega je enkrat konec, česar se zaveda tudi naš (zdaj) Edonis, ki se je še zadnjič namočil v morju in posnel par “selfijev”😉.

Povzetek njegovega dopusta:

1.) Grčija je zakon, brez problema smo našli apartma, kjer sem lahko spal, dovoljeno pa nam je biti na VSEH plažah (obljudenih in neobljudenih). V restavracijah so mi prinesli vodo brez, da bi “človeki” prosili zanjo 🔝.
2.) Nakopal sem se za 3 življenja
3.) Igračke iz Bube (delfin in morska krava) odlično plavajo na vodi in sem jih neumorno “reševal” iz vode.
4.) Edino kar me je zmotilo je, da je povsod OGROMNO prostoživečih mačk in psov, zato so mi obljubili “človeki”, da se sem še vrnemo – opremljeni z ljudmi, ki bodo populacijo pomagali znižati.

#Lajkarjivsvojemdomu #Lajkarjisozakon #Lajka #včasihjetrebasamouživat#težkoježivljenjenječneovce 🤭 #malikodravi #edothecroatianshepard#croatianshepard #croatiansheepdog #greece🇬🇷 #greecesea #lefkada#instagreece #greeceinstagram @bubavet #bubineigračkesozakon#blackdog #blackdogs #blackdogsrule #blackdogsmatter#blackdogsrock #blackdogsofinstagram #dogstagram #dogsinnature#dogs_of_instagram #dogsofinstagram #rescueddogsofinstagram#rescueddog #rescuedog #adoptdogs #adoptdontshop #adoptdontshop🐾 #samsungphoto #samsungphotography #beachdog #beachdogs #dogsonthebeach #seadog #dog #sea

 

Uredi