TARA, NAJ TI BO LEPO NA MAVRICI

2. 10. 2019

TARA, NAJ TI BO LEPO NA MAVRICI 🌈😢

Tara je danes zjutraj odšla na mavrico. 😢 Naša lepa volkulja žal ni dočakala čisto tapravega doma, je pa vsaj spoznala, kaj je ljubezen, naklonjenost, crkljanje, da zna človeška roka tudi pobožati. Diona, Frenk in Tomaž, iz srca hvala, da ste Tari nudili vse prej našteto in še veliko več. ❤️

Februarja 2017 je fizično in psihično uničena takrat 11-letna Tara izgubila dom in prišla v naše naročje, si je pa zelo hitro opomogla in postala prava frajerka. Optimistično smo začeli iskati nov dom, pravega klica pa ni in ni bilo, čeprav je bila naša seniorka v odlični kondiciji. Seveda pa smo bili izbirčni še pri tistih redkih kandidatih za posvojitev in Tare nismo dali iz rok.

In tako je Tarica ostala lajkarca do konca svojih dni. Pri nas je preživela daleč najlepše obdobje svojega življenja. Čeprav je danes za nas zelo žalosten dan in Taro spremlja na mavrico veliko solza, pa nam je v tolažbo zavedanje, da je vsaj pri nas okusila, kaj pomeni lepo pasje življenje. S tem smo se tolažili tudi, ko so odhajali naši “zataknjenčki” Apolon, Atlas, Naja in drugi, ki jo čakajo na brezkončnih travnikih tam onkraj, kjer ni trpljenja ne bolečine ne slabih ljudi.

TARA – že 2 leti čaka nov dom

Uredi