TOMICA GALEB

4. DECEMBER 2019: TOMICA PO 4ih MESECIH BREZ FIKSATORJA ?

Po dobrih 4ih mesecih zunanjega fiksatorja zaradi kompliciranega zloma stegnenice (posledica srečanja z avtomobilom), je Tomica končno lahko stopil na nogo brez njega ??. Kar nekaj živcev in številnih obiskov pri veterinarju je bilo potrebnih, ampak SMO ZMAGALI. Tomica bo obdržal svojo nogo in ne samo to, še popolnoma normalna je – skače, teče, vse ??.

Iskrena hvala dr. Novaku, ki je bil vse te mesece na razpolago tako z znanjem kot tudi s tolažbo in prijaznimi besedami.

Tomica, sedaj pa ti najdemo samo še dober dom, kjer bodo pazili nate ?.

Je kje kdo zanj? Tomica je dobro leto star muc, cepljen, čipiran, FIV/FeLV neg. vajen drugih muc in psov in zeeeeeeelo čohabilen – krasen muc ?.

☎️ 041 446 085
? lajkadrustvo@gmail.com

#lajkarjiiščejodom #lajkarjisozakon #lajka #zlomtackejezanami#nicvecobiskovpriveterinarju #koncnolahkopricakujemcistosvojdom#kjejemojdom #kjejemojkavc #posvajaj #posvajajnekupuj #muc


TOMICA GALEB oz. KAKO “ČUDOVITA” JE SVOBODA, DOKLER TE NE POVOZI AVTO –

Ime mi je Tomica Galeb. Lokalni Casanova. Bil. Dokler me ni povozil avto. Imel sem kompliciran zlom stegnenice, vsi so se nekaj držali za glavo, kasneje so ugotovili, da imam zlomljeno tudi medenico – na dveh delih.

Pobrala me je ena zaskrbljena Lajkarica, slišal pa sem tudi govoriti ljudi, da me je treba spraviti v vrečo in z njo v zid. Pojma nimam, kaj so mislili s tem. Vem samo, da me je Lajkarca od tam odpeljala, kakor hitro je mogla.

No, kakorkoli, kljub kalvariji sem bil dokaj hitro hospitaliziran, prvi g. doktor mi je nogo “naravnal” kar z mizarskim metrom, seveda mi je noga zatekla in na srečo so me takoj naslednji dan odpeljali k takemu doktorju, ki ve, kaj dela ?.

Zdaj že drugi mesec okrevam, lahko že hodim, ampak pravijo, da še ne smem preveč noreti, ker se mi mora vse pravilno zaceliti. Ni mi hudega ?. Vsak teden se previjam, hodim na redna RTG slikanja in komaj čakam, da mi bodo lahko odstranili fiksator.

Strežejo mi od spredaj in zadaj tako, da hudega mi ravno ni.

Ker pravijo, da je za mojo operacijo že prišel račun, bom vesel, če mi boste malo pomagali:

Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski
Cesta v Mestni log 33
1000 Ljubljana
IBAN: SI56610000001324494
BIC: HDELSI22
Referenca je lahko npr.: SI00 + Datum (primer SI00 20102019)

ali pa pošljete sms na LAJKA5 na 1919

En prijazen in hvaležen Mijaw ?.

PS: Star sem dobro leto, zelo miren, nežen in prijazen muc, ki se razume z drugimi muci, mucami in psi ??. Seveda sem testiran FIV/FeLV (neg.), cepljen, čipiran in kastriran. Je kje kdo, ki bi mi ponudil nov dom?

☎️ 041 446 085 ali ? lajkadrustvo@gmail.com

Uredi