KVAČKANČKI

KVAČKANČKI – IŠČEJO NOV DOM

Ker potrebujemo vsak cent za pokrivanje operacije našega Rudija, se vam tokrat predstavljajo naše kvačkane živali 🐝🦄🐈🐈🐈🐻.

ČEBELICA: pomen čebel je sigurno poznan vsakemu od nas. Če ne drugega, vemo vsi, da so čebele pomembni opraševalci, ki oprašijo kar 1/3 vseh rastlin na Zemlji, so pomemben člen pri ohranjanju biodiverzitete, njihova prisotnost pa naj bi blagodejno vplivala na zniževanje stresa, tesnobnosti in depresije 🐝.

Dotična čebelica je malce večja od sorodnic v naravi, v višino meri cca. 18 cm, v širino cca. 10 cm, je unikatna in dobrodelna.

Cena (za eno čebelico): 17 eur (+ poštnina)

SAMOROG: Ni zahteven, potrebuje samo udobno naročje 😉.

Velik je približno 30 x 25 cm, je unikaten, ročno delo in dobrodelen.

Cena: 25 € (+ poštnina)

MUCKE: na prvi sliki so se odločile, da bodo upoštevale karanteno in odigrale dobro partijo kart, zato imajo zaradi koncentracije ušeska tesno ob glavi 😆♠️. Mucke na drugi sliki pa so se odločile za malce popestritve z žogami 🏐⚽️.

Cena: 17 € (+ poštnina)

MEDVEDEK : Piki Jakob je iz družine bombažnih Kvačkančkov, pralen v pralnem stroju in “malce” manjši od divjih sorodnikov (20 x 13 cm).

Cena: 15 € (+ poštnina)

Je kje kdo, ki bi kakšnemu ponudil nov dom in nam s tem pomagal pokriti stroške operacije ustreljenega Rudija?

Kontakt: lajkadrustvo@gmail.com

#lajkinaustvarjalnica #lajka #rocnodelo #kvackanje #dobrodelnost#dobrodelnokvackanje #dobrodelnekvačkarije #samorog#samorogiscenovdom #iscenovdom #cebela #čebela #medvedek#kvačkanmedvedek #kvačkanemucke #kvackanjejezakon

Uredi