OREO

OREO – IŠČE NOV DOM
Oreo je star pet let in pol, cepljen, čipiran in kastriran. Ima prelep in umirjen karakter. Človek, na katerega se naveže, mu pomeni vse na svetu.
Zanj iščemo varen, izključno notranji dom in skrbnega posvojitelja, ki bo bdel nad njegovim diabetesom. Verjemite, da to ni nobena silna znanost – le človek s srcem na pravem mestu morate biti, da poznate svojega živalskega prijatelja do te mere, da že na prvi pogled opazite, če se z njim nekaj posebnega dogaja in mu nudite primerno pomoč.
Kontakt: 041 446 085, mail lajkadrustvo@gmail.com, ZS

 


OREO se je po 5 letih vrnil v naše naročje. ?
http://lajka.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=1848

Nas je kar malo sram, kako naivno smo ves ta čas verjeli na besedo in nasedali sladkobnim fotkam in mnogim sporočilom, kako Oreo uživa. Velikokrat smo tudi pomagali z nasveti in se ukvarjali z muckovimi občasnimi zdravstvenimi problemi, prepričani, kako krasne posvojitelje ima, ki jih njegova dobrobit zelo zelo skrbi. Izkazalo pa se je, da so bili njegov največji problem prav oni. ?

Ko pa so nastopile “spremenjene okoliščine” in je Oreo postal odveč, so se pokazale prave barve in slika se je izostrila – ni nam bila všeč. ?

Čim je bilo mogoče, smo mucka sprejeli nazaj in imeli kaj videti. ? Oreo je prišel nazaj zelo shujšan, skoraj bi lahko rekli shiran. Tudi krvne preiskave niso prinesle razveseljivih rezultatov. Njegova nekoč košata in svetleča dlaka je bila sprijeta in brez volumna, muc pa v totalnem stresu. ?

Ampak Oreo je kaj hitro dojel, da je na varnem in da se bo v začasnem domu imel luštno. Počasi se vse postavlja na svoje mesto in ko bo muc spet v popolni formi in bo zasijal v nekdanji lepoti, bom zanj poiskali nov dom. Potrudili se bomo, da bo tudi tu veljalo pravilo, da Lajkini povratniki v drugo vedno dobijo domove, ki so jim pisani na dlako. ?

Uredi