OREO – POČIVAJ V MIRU

OREO – POČIVAJ V MIRU ??

Odkar je Oreo prišel nazaj pod naše okrilje, smo se na vso moč trudili spraviti pod kontrolo njegovo sladkorno bolezen. Sprva nam je uspevalo brez hujših pretresov, potem pa je prišla ena kriza za drugo, 2x smo ga komaj priklicali nazaj v življenje.. in je spet funkcioniral.. nato pa KATASTROFA – inzulini (preizkusili smo vse možne) niso več prijeli, glukoza v krvi se mu je višala v nebo, kot da bi mu vbrizgavali vodo ?. Včeraj smo skupaj z veterinarsko ekipo VF po številnih neuspelih poskusih nižanja glukoze sprejeli odločitev, da ga odrešimo hude ketoacidoze in ga pospremimo med angelčke??.

Hudo je, res nam je hudo. Trudili in poskusili smo VSE. Na tem mestu bi se radi zahvalili vsem veterinarjem v njegovi zgodbi, sploh dr. Darji Pavlin, ki nam je stala ob strani (kljub temu, da niso bili njeni delovni dnevi) tudi med prazniki.

Oreo, naredili smo vse, kar je bilo mogoče.. Že kot malega dudarčka, s toliko bolhami in klopi, da ti je ostalo komaj kaj krvi, smo te oboževali, te “spravili gor” tekom kar nekaj neprespanih noči, polnih naših solz, a nekako ti je uspelo. Bil si borec in pol. Do konca ❤️. Včeraj je en del našega srca odšel s tabo.. Nekoč se spet srečamo, do takrat pa pazi na vse nas in pozdravi ostale naše tačke ???. Počivaj v miru ?.

Uredi