PRANCER

PRANCER – IŠČE NOV DOM

Prancerjevo potovanje se nikakor ne konča: inšpekcijski odvzem zaradi neprimernih razmer – zavetišče – Lajkin začasni dom – ponesrečena oddaja – vrnitev v Lajkin začasni dom, kjer mu je sicer lepo, ampak zasluži si čisto tapravi dom.

Star je 5 let, nadprijazen crkljivec, imeniten sopotnik na sprehodih, ki jih obožuje. Žal pa je tudi njegov problem alergija, ki pa je v očeh potencialnih posvojiteljev očitno hujša bolezen kot kuga.

In tako smo si nabrali lepo zbirko alergikov, ki jih nihče noče oz. ni hotel: Edo, Nacho, Had, Tedy, Prancer. Sedaj pa ne vemo, ali take živali karma zanalašč usmeri v Lajko, ali pa smo samo tako butasti, da vse povemo po pravici, pa bo, kar bo … in seveda ni. No, pa dodajmo temu cvetoberu še Piksija z možgansko okvaro ter seniorki Bony in Megi, Evelin pa sploh več ne omenjamo, ker je v Lajkinem naročju že inventar. Tako da ja, imamo se fajn. Aja, pa še to naj dodamo: edino Evelin in Had sta neznanega porekla (no, ja …) prišla v zavetišče, vsi ostali so bili nekoč lastniški.

Pranci je fejst fant, cepljen, čipiran, kastriran.

Kontakt:
TEL: 041 446 085 (VIBER!!)
MAIL: lajkadrustvo@gmail.com, ZS

 

Uredi