MUNI

MUNI – IŠČE NOV DOM
Muni je 8-letna argentinska doga, ki do sedaj ni imela prav veliko sreče v življenju. 🙁 Več kot dve leti je prebila tudi v zavetišču. Končno se je pokazala možnost, da smo jo lahko vzeli pod svoje okrilje. Malo nas je sicer skrbelo, kakšne posledice je na njej pustilo dosedanje življenje, ampak Muni ima očitno trden karakter in se je takoj začela zgolj veseliti novega življenjskega stila, brez zamer do kogarkoli: rada ima ljudi, muce ignorira, pasja družba ji tudi ne predstavlja nobenega izziva. Na sprehodih nadvse uživa in veselo raziskuje, kaj se godi okoli nje. Obvlada pa še eno ne preveč pohvalno veščino: zna odpirati vrata. 🙂 Idealen dom po naših pobožnih željah: hiša z ograjenim vrtom, dovoljeno sobivanje v hiši skupaj z drugimi družinskimi člani.
Zelo bi bili veseli, če bi Muni lahko jesen življenja preživela v svojem tapravem domu.
Tole pa je o Muni zapisala njena začasna skrbnica:
“Muni je psička s prekrasnim karakterjem. V življenju ji ni bilo z rožicami postlano, a ona je ostala zvesta sebi in je preteklost ni zaznamovala. Trenutno sobiva z štirimi psi, od tega sta dva mladiča in ena samička. Na pse se ne ozira, če je pa pri volji, se s katerim poigra. V večini primerov pa najrajši sama zase raziskuje okolico in si nadvse želi bližine in ljubezni človeka. Z mucami nima težav, jih ne preganja, če muca ne beži, ji pa z veseljem da tudi kakšen poljubček.
Pri stiku z novimi osebami je zelo radovedna, prijazna, samozavestna. Obožuje otroke in je do njih zelo nežna.
Čas je, da Muni dobi tisti pravi dom, kjer bo uživala vse bonitete življenja s človekom. Zanjo je potreben notranji dom z rednimi sprehodi. Čeprav so se ji leta že kar nabrala, se ji nič ne poznajo, na sprehodih je živahna in polna energije. V hiši/stanovanju lepo počiva in ne uničuje.”
Skratka: Psička za vzet’ in za ‘met. ❤️
Cepljena, čipirana, sterilizirana.
Kontakt:
TEL.: 030 915 772
Uredi