Naš Hopko

Dužbo pa mu delajo tudi prijatelji:
Lucky

Johnny

Dexter in Beti

Res so posrečeni
Saj je bil Lucky lušen ko je bil majhen, ampak zdaj je tak dostojanstven mačkon 
Sedaj je pa gospod, ja

Pri igrici ulovi miško, si je priigral celih 22 točk!

Montyju tiste preveč zahtevne negredo od tačk
je krono pozabil v kletki? 
...Pa še to, kljub nastilu še vedno pridno uporablja wc in nikoli ne kaka ali lula izven njega 
Superca, naš Dixy je tudi postal priden
Aja danes sem premišljevala glede zlatic in sem sem potem počekirala, ker si me malo prestrašila, ampak Wikipedija pravi, da če so pusušene niso več nevarne (http://sl.wikipedia.org/wiki/Zlatica). Saj potem sem se spomnila, da bi vsem kmetom, ki imajo kunce za hrano verjetno že vsi poginili če bi bile toliko nevarne
Jaz sem tudi prej, ko sem živela v mestu, vedno dobila seno od sorodnikov in ni bilo nikoli problemov-ne z morskim prašičkom, niti z kunčki 
no hvala za informacijo glede zlatice, upam da je z ostalimi strupenimi rastlinami enako... pa nisem te hotela prestrašit, samo o tem sem se že kar nekaj časa spraševala in zaradi tega kupovala seno v trgovinah, ker nisem vedela kako je z nadzorom glede strupenih rastlin... ker na kmetijah verjetno ne prebirajo rastlin
ampak za žival je gotovo še vedno bolje da malo kompliciraš, kot pa da bi za vse rekel, ah saj bo to čisto vredu...

Tiste iz gozda, ki jih plačaš z 8 klopi?
Lušen na kvadrat 

.M. napisal/-a:No, da še jaz odprem svoj kotiček za bivšega Lajkarja Hoppy-ja in vse njegove prijatelje, ki živijo skupaj z njim![]()
Naš Hopko![]()
Dužbo pa mu delajo tudi prijatelji:
Lucky
Johnny
Dexter in Beti

Res najlepše rožice
Saj če imaš mačke tako ali tako drugačnih ne moreš imet 

Moraš malo k nam priti na obisk (seveda s fotkičem) pa bomo mogoče kakšnega mačka več oddali
Ampak itak ni težko lepe slika narest če imaš tako lep model 
Saj slike niso nič posebnega
Je pa res zelo olajšano delo če imaš tako nadarjene, lepe modele
Samo malo težje je ker je Hoppy črn, črne žverce je zelo težko slikati, je velikokrat samo črna kepa, vidi se pa nič 

Hoppy se pa sončka 

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov