Noben me nau prepričal, da imam običajnega mačka.

Nop. Ne verjamem,.

S komerkoli se pogovarjam, mi opisuje svojega mačka -len, miren, samosvoj, priden, ....no moj ni tak. Niti blizu. Silvester Michael Gardensio Stalonne ( ne pomaga mu niti ime Michael po nadangelu), je mačk, ki vneto obžira smrekico, pšenico že tko al tko vso požru. Dobro ve, da je treba v času,ko se ugasnejo luči v kuhinjo in na skrivaj skakat na pult in mizo in poskušat požret vse kar ni pokrito in zavito. No danes ponoči se je pa odloču, da ima on silvestrovanje...mi pa tud zgleda.

Začel je nekje okol enajstih in do zoreeee.

Viden je v soju svetlobe, ko je žrl smrekco, ko je obvisu na eni vrvici zapičen s krempljem, zasačen ko je pse (moje pridne ovčarje) uporabljal za odskočne deske.

Ko je enostavno sedel na Kali.

Onako, kokr de je Kala njegov fotelj. Ko ga je nagnala je začel s preletavanjem nas vseh, ko da smo hangerji.... ker se v polsnu nisem odzivala je name zmetal dva daljinca, en mobitel, jopco, in štumf se mi zdi da je letel preko mene.....vse to pospremil z mrnjauuuvvv.

Že zaradi audio učinka, to pač mora bit. Trasa dirke, ki bi se ne sramovala nastopa v "Hitri in drzni" je bila iz dnevne do kuhnje...Bil je definitivno hiter in predrzen....

Potem je bil nastop s skoki. Skakal je v zadnji del fotelja v deko, ki je preko fotelja, se zabijal v zgornji del in UŽIVAL...bukselj.

Vmes so bile pavze, ko je na ves glas jedel svoje brikete in pse, moje PRIDNE pse obmetaval z briketi. No ja Kala je bla vesela..ko jo je mali digenio nahranil...Aska, moja pridna Aska je še sedaj v šoku...

Pol se je šel še skopat v skledo z vodo, ne vem ali namerno, a je samo padel vanjo...po moje oboje...In zjutraj se je na ves glas dru na Darkota ko je vstal, da je lačn..lažniuc lažniu....Zdej pa spi, Merdinsio se je zavleku pod kauč in spi Bastardo...