žalostno, da smo ljudje tako sebični...
.
Saj petarde so prepovedane, samo kaj ko rakete niso...ravno tako pokajo in prihaja do nesreč. Tega ne bo nikoli konec, ker pirotehniko uporabljajo po celem svetu za vsako praznovanje. Če bi še rakete vsaj omejili na en dan, bi bilo veliko bolje, ne pa da jih lahko kupiš kadar želiš in spuščaš kadar želiš. Seveda pa vsa pirotehnika ne bo nikoli prepovedana, ker jo mora tudi sama država uporabljati za praznovanja kot je bil naprimer vstop v EU 

Uboga reva še vedla ni kaj se ji dogaja. In bogve kaj vse je doživela. Potem se je njene dušice usmilila moja prijateljca in je rekla, da jo bo vzela.
Tisti pogled uboge živali jo je strl. In akcija...moj znanec je vzel denar za bencin, se usedel v avto in odšel ponjo. Še prej sem se dogovorila, da jo je sterilizirano in čipirano prevzel in prinesel v Slovenijo , v nov dom.
In sedaj te preklete petarde spet harajo po duši vseh živali..."pospešeno diha, trese se po vsem telesu, rine podme, groza jo je" pove prijateljica...."kaj naj , pomagej?" ...Nč. " Povem ji edino kar znam. Naredi ji zavetje, čimbolj ignoriraj in deluj umrjeno. Poskusi zvočno izolirati stanovanje kot je možno in bodi z njo....Prekleti petardarji... 
Pol pa cmerajo"........nesreča". Starši, ki si to dovolijo bi morali biti obravnavani skupaj s svojimi pamži na socialnih službah... 

)Slavica napisal/-a:(pa, MM, tu te ne bo noben raztrgal)

Vrni se na LAJKA GLASNO RAZMIŠLJA
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov