Šapice sreče - dobrodelni dogodek 29.3.2014

Šapice sreče - dobrodelni dogodek 29.3.2014

OdgovorNapisal/-a Društvo Lajka » 26 Mar 2014, 14:14

CITYPARK - pred vhodom v INTERSPAR

Spet smo združili moči z marketinško agencijo ESA:

"Spoštovani,

prijazno vas vabimo, da skupaj podarimo srečo na že tradicionalnem dobrodelnem dogodku "Šapice sreče", ki se bo odvil v soboto 29. marca 2014, med 9. in 15. uro, v Cityparku, nakupovalnem središču Ljubljane. S strani marketinške agencije ESA in sodelujočih poslovnih partnerjev pri dobrodelnem dogodku vam zagotavljamo pestro ter dinamično dogajanje z ozaveščanjem, izobraževanjem, zbiranjem hrane, opreme ter prostovoljnih denarnih prispevkov za Društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski Lajka.

Dobrodelni dogodek "Šapice sreče" bomo dodatno popestrili s prisotnostjo maskote eko Pip ter z organizacijo in izvedbo poučnih in nagradnih iger, eko delavnic, kviza, srečelova, risalnega tečaja, hkrati pa pripravljamo presenečenje z znano osebnostjo.

Z dobrodelnim dogodkom "Šapice sreče" želimo poudariti pomen človekove povezanosti in odnosa do narave in živali ter ohranjanje okolja. Poleg tega je dogodek usmerjen v ozaveščanje ter izobraževanje ciljne javnosti z namenom posvojitve živali iz zavetišča in s ciljem zmanjšanja števila brezdomnih živali.

Hkrati vse otroke vabimo, da s kančkom domišljije ustvarite risbico na temo živali in jo prinesite v soboto 29. marca na dobrodelni dogodek "Šapice sreče", kjer bomo v risarskem natečaju izbirali najlepše risbice. Seveda vas bo maskota Pip razveselila z nagradami.

Podarimo srečo!"

http://www.agencija-esa.com/

Slika

Vabljeni! :)
Uporabniški avatar
Društvo Lajka
Registriran uporabnik
 
Prispevkov: 340
Pridružen: 21 Nov 2013, 14:44

Re: Šapice sreče - dobrodelni dogodek 29.3.2014

OdgovorNapisal/-a Društvo Lajka » 31 Mar 2014, 13:23

"Ljubljana, 29. marec 2014 – v ljubljanskem Cityparku smo v organizaciji marketinške agencije ESA ponovno podarjali srečo, na že tradicionalnem, petem dobrodelnem dogodek »Šapice sreče«.

Z dobrodelnim dogodkom »Šapice sreče« smo poudarili pomen človekove povezanosti ter odnosa do narave in živali ter ohranjanje okolja. Poleg tega je bil dogodek usmerjen v ozaveščanje ter izobraževanje z namenom posvojitve živali iz zavetišča in s ciljem zmanjšanja števila brezdomnih živali. Z dobrodelnim dogodkom »Šapice sreče« smo zbirali prostovoljne denarne prispevke, hrano in opremo za Društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski LAJKA.

Skupaj smo srečo podarjali na stojnici Društva za zaščito in pomoč živalim v stiski LAJKA, kjer smo med drugim pridobili informacije o komunikaciji z živalmi, kaj pomeni posvojiti žival, hkrati pa smo bili dobrodelni z nakupom njihovih prepoznavnih izdelkov, ki so jih pripravile pridne roke njihovih članic.

Poleg ozaveščanja, izobraževanja, zbiranja hrane, opreme ter prostovoljnih denarnih prispevkov za Društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski LAJKA, so se aktivno ter dinamično predstavili tudi s pomočjo maskote eko Pip sodelujoči poslovni partnerji z njihovo ponudbo.
MODROC ležišča in pohištvo za male živali je obiskovalce dogodka presenetil z nagradno igro, v kateri so iskali skrite besede, seveda na temo ležišč ter pohištva za male živali. S Pasjim salonom Toutou smo ugotavljali, da ni vsaka pasja dlaka enaka in bili zelo uspešni pri iskanju pudljeve dlake. Hkrati so s strani pasjega salona Toutou Društvu LAJKA podarili 20 darilnih bonov za brezplačno celotno nego kužkov v njihovem salonu. S pomočjo Mačjega hotela Ozzi smo spoznavali mačjo naravo, obiskovalce dogodka pa so presenetili z darilnimi boni za koriščenje storitev mačjega hotela. Butik za male živali Zootic je obiskovalce dogodka razvajal s popusti, hkrati so pripravili poseben kupček izdelkov za dobrodelne namene za Društvo LAJKA. Tosama je predstavila linijo izdelkov za nego in higieno hišnih ljubljenčkov PikaZoo, poskrbeli pa so tudi za obiskovalci dogodka, ki so se pomerili v njihovem srečelovu. Ozaveščali ter izobraževali smo skupaj z revijo Kužek in Mucek. Prav posebnega razvajanja Pasje pekarne Papy, seveda z odličnimi pasjimi piškoti, pa je bil deležen naš kosmati posvojenček Pip.

Našemu povabilu se je z veseljem odzvala tudi borka za pravice živali Jadranka Juras, ki je bila posebna gostja dobrodelnega dogodka »Šapice sreče«.

Marketinška agencija ESA ter Društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski LAJKA se v imenu kosmatih šapic iz srca zahvaljujemo vsem obiskovalcem in poslovnim partnerjem dobrodelnega dogodka »Šapice sreče«. Hkrati vam z veseljem sporočamo in vas vabimo, da bomo ponovno srečo podarjali na jesenskem dobrodelnem dogodku »Šapice sreče«.

V nadaljevanju izvolite nekaj foto utrinkov odličnega sobotnega druženja z našimi šapicami sreče. Avtorji fotografij so Nicole Ivanič Janičić, Robert Mestnik in ESA Marketinška agencija d.o.o.

http://agencija-esa.com/ "

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Društvo Lajka se najlepše zahvaljuje Agenciji Esa d.o.o. za vabilo in organizacijo dogodka :text-thankyouyellow:
Uporabniški avatar
Društvo Lajka
Registriran uporabnik
 
Prispevkov: 340
Pridružen: 21 Nov 2013, 14:44


Vrni se na ArhivKdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

cron