Pa jo imamo!

Dragi naši prijatelji in podporniki!

Vse se spreminja in napredek lahko opazimo na vsakem koraku – le naša spletna stran je bila leta in leta enaka. Ostajala je nekje v ozadju, nihče od nas je ni zares “posvojil”. Vsi aktivni člani Lajke smo preko glave zaposleni s problemi v realnem svetu, zato je za virtualno podobo zmanjkovalo časa.

Nov veter v naša spletna jadra je prinesel obisk našega bivšega varovanca Tanga. Njegova skrbnika Tanja in Jan, oba profesionalca na tem področju, sta se prijazno ponudila, da bosta poskrbela za sodobno, funkcionalno in uporabnikom prijazno spletno stran. Prikupne ilustracije je prispevala naša ilustratorka Tanja, ki že od ustanovitve društva skrbi za Lajkino zunanjo podobo.

Vsem trem se iskreno zahvaljujemo za ves trud, ideje in napore, ki so ga vložili v prenovo naše spletne strani. Mi smo nad novo podobo navdušeni. Želimo si, da je všeč tudi vam in jo boste pogosto obiskovali. Potrudili se bomo, da bomo vestno in sproti skrbeli, da boste čim bolje obveščeni o tem, kaj se dogaja na Lajkinem dvorišču.

Uredi