LIDL SLOVENIJA – akcija zbiranja hrane za živali

lidl_kosara

Lajkina košara se nahaja v trgovini LIDL v BTC LJUBLJANA.

Vse, ki želite prispevati v našo dobrodelno košaro, prosimo za nakup hrane ZA MUCE. <3

“Jeseni v vseh Lidlovih trgovinah po Sloveniji že tretje leto zapored organizirajo dobrodelne zbiralne akcije. V 47 trgovinah tako septembra in oktobra tradicionalno zbirajo prehrambne izdelke za živali. Zbiralne akcije v Lidlu pripravljajo na pobudo številnih dobrodelnih organizacij in društev, ki se k njim obračajo na pomoč.
»Močno si želimo, da bi z zbiralnimi akcijami vsaj malo pripomogli k zmanjšanju stiske na lokalni ravni. Gre za nadgradnjo sodelovanja s številnimi društvi, ki jim skozi celo leto namenjamo donacije naših izdelkov in finančnih sredstev. Aktivnost smo zasnovali v okviru naše trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet, katere sporočilo je, da so koraki na poti do boljšega in lepšega jutri ne le odgovornost podjetij, pač pa tudi vsakega posameznika,« pravijo v podjetju Lidl Slovenija.
V Lidlovih trgovinah so z zbiralno akcijo prehrambnih izdelkov začeli 27. septembra, potekala bo do 23. oktobra 2016. Lidlovi kupci izdelke, ki jih želijo donirati izbranim organizacijam, pustijo v košari, na kateri je tudi naziv lokalne organizacije, ki bo zbrane izdelke prejela in tako polepšajo dan živalim, ki so pomoči potrebne.”

Uredi