5. Lajkin dobrodelni kabaret

kabaret

trebusne_plesalke

5. DOBRODELNI KABARET – 24. 11. 2016, s pričetkom ob 18. uri, v Svetovni kavarni SPUTNIK, Tržaška cesta 128, Ljubljana.

Prav zadovoljni smo, da vas veliko sprašuje, če letos Lajkin kabaret bo – kajti to pomeni, da se je “prijel”. Seveda bo, saj je to naš najpomembnejši dogodek v letu, ki predstavlja idealno priložnost za srečanje in sproščeno druženje z vami.

Vabimo vas, prijatelje, podpornike in vse ostale ljubitelje živali, na 5. Lajkin dobrodelni kabaret. Ponovno se bomo družili ob odlični glasbi in plesu, s pomočjo donatorjev bomo kot vsako leto priredili tradicionalno bogat srečelov. Na stojnici boste v Lajkini ustvarjalnici lahko nakupili prva praznična darila. Potrudili se bomo, da se bo miza šibila od slanih in sladkih dobrot. Naš skupni končni cilj pa bo seveda pomoč živalim v stiski.

Letos so se naši prošnji za dobrodelni nastop odzvali izvrstni glasbeni izvajalci, in sicer Žiga Rustja, Maja Založnik, Alex Volasko, Rudi Bučar, Katarina Mala in Jazzva. Z mehkobo giba in plesa pa vas bodo kot vsako leto navduševale orientalske plesalke iz plesne šole Alje Shaar. Povezovalec večera bo šarmantni Denis Malačič, voditelj z Radia Hit, ki je poleg portala Pes moj prijatelj medijski pokrovitelj dogodka.

Rezervirajte si ta večer za druženje z nami in nas podprite pri našem delu, prizadevanjih in viziji.

P. S.: Vstopnina (5 eur) in vsa ostala zbrana sredstva se bodo v v celoti porabila za oskrbo naših varovancev.

Uredi