ŠE DOBER TEDEN JE ČASA!

dohodnina_lajka

NAMENITE NAM DEL DOHODNINE IN NAM POMAGAJTE PRI OSKRBI NAŠIH VAROVANCEV

Težki časi so in marsikdo komaj poveže mesec z mesecem, kaj šele da bi lahko daroval evro ali dva za pomoč brezdomnim živalim. Nekaj pa lahko naredite, ne da bi vas karkoli stalo – izpolnite izjavo o donaciji dela dohodnine Društvu za zaščito in pomoč živalim v stiski Lajka.

Del dohodnine, ki ga namenite v dobrodelne namene, v nobenem primeru ne vpliva na višino preplačane dohodnine, ki vam jo država vrne. Če svoje pravice do donacije v dobrodelne namene ne izkoristite, to pomeni le, da jo država spravi v svoj žep – pobere jo državni proračun.

Zato vas prosimo, da izpolnite izjavo http://lajka.org/images/lajka_dohodnina.pdf#view=Fit, lahko jo pošljete na naš naslov: Društvo Lajka, Cesta v Mestni log 33, 1000 Ljubljana in jo bomo mi posredovali davčnemu uradu, ali pa jo izpolnite sami preko e-davkov (naša davčna številka je 33611386), ali po pošti posredujete pristojnemu davčnemu uradu.

Formular lahko natisnete tudi z naše spletne strani.

Društvo Lajka ima status društva, ki deluje na področju zaščite živali v javnem interesu. Vsi zavezanci za dohodnino lahko do 31. decembra 2016 oddate zahtevo za namenitev dela dohodnine našemu društvu. Tistim, ki ste to že storili v preteklih letih, tega ni treba. Poprosite za izpolnitev in pošiljanje izjave tudi vaše družinske člane, prijatelje in znance, če verjamete v našo vizijo in delo.

Brez vaše pomoči ne bi zmogli, hvala, ker vam je mar. 

Uredi