URŠKA

urska_3

URSKA_2

urska

PROSIMO ZA POMOČ – ZA URŠKO IŠČEMO NOV (VSAJ ZAČASNI) DOM

Urška je pred 3 meseci šla poskusno v nov dom. Ko so minile začetne težave v odnosu z domačim mačkom in so iz doma začele prihajati bolj vzpodbudne novice, se je v nas začelo prebujati upanje, da bo pa le dobila čisto tapravi dom in posvojila ljudi, ki jo bodo sprejeli takšno, kot pač je lahko dolgoletna prostoživečka, ki je oslepela in niveč sposobna bivati na ulici: invalidna, le delno socializirana in rahlo zmedena ter prestrašena zaradi spremembe načina življenja.
Žal smo se ušteli. Včeraj smo dobili obvestilo, da moramo Urško prej kot v 10 dneh nekam pospraviti, sicer jo bodo dali v zavetišče (ja, seveda….potem pa svizec zavije čokolado v folijo… ?). Baje muca ni izpolnila pričakovanj – tako kot tudi potencialni posvojitelji ne. ?

Ker smo postavljeni pred dejstvo, da bo 6-letna invalidna nekdanja prostoživečka Urška čez nekaj dni spet brezdomna, prosimo za pomoč. Ali bi jo bil kdo pripravljen vsaj začasno namestiti (vse stroške krije društvo)? Idealno bi bilo, če bi bila Urška mačja edinka, ampak kot se je izkazalo, se je sposobna do te mere prilagoditi, da mačje sostanovalce vsaj tolerira, če že ne spi z njimi v isti košari.


 Kontakt: 041 446 085, mail lajkadrustvo@gmail.com ali na ZS

 

Uredi