ME JE KDO VIDEL?

KUREŠČEK IN ŠIRŠA OKOLICA, POZOR! IZGUBLJENA ŠAŠKA –

“Dragi moji prijatelji, na vas naslavljam veliko prosnjo. Pomagajte mi v iskanju moje Šaške.

Vceraj je splet nesrecnih okoliscin botroval izgubi moje male mopse Šaške. Moja mastinka Minca je po nesreci priprla vrata kuhinje in je mopso Šaško zaprla na teraso. Cez dan se vrsila gradbena dela na strehi moje terase. Nekdo je po nesreci odprl vrata terasa in mopsa Šaška jo je ucvrla na dvorisce ter naokrog po vasi. Na klice se ni odzivala.

Videna je bila se v casu dneva, ko pa je padla noc se je za njo izgubila vsaka sled. Jaz sem prisla iz Italije okrog 21.30h in takoj pricela z iskanjem.

Obmocje iskanja je zelo veliko. Od Turjaka, Kurescka, Rogatca nad Zelimljami, Zelimlje, Vrh nad Zelimljami, Pijava Gorica, Skofljica, Kremenica, Ig in seveda Ljubljana. Naprosam vse, ki bi jo videli, mogoce pri sosedih opazili novega kuzka podobega njej, da nas obvestijo.

Na Kuresku ali Rogatcu nad Zelimljami se obrnite na Lado Vuga mobil: 041 407 907, pod Turjakom in Zelimljami na Robi Piskur ali lokal Želimeljček, mobil 030 366 056, za Ljubljano na Gordana Zupanc, mobil 041 360 180, in seveda lastnico Miša, mobil, 040 654 379. Obvesceni so lovci na kompletnem teritoriju.

Ce ste v mogocnosti delite v cim vecjem obsegu, tudi na radijske regijske in lokalne postaje. Neizmerno vam bom hvalezna. Sedaj grem pes po vseh nam znanih poteh, ce ni slucajno oblezala kje poskodovana smo pa vsi, katerih so mobilke javno objavljene dosegljivi na telefon.”

Uredi