TARA – že 2 leti čaka nov dom

TARA – ŠE VEDNO OPTIMISTIČNO ČAKA NOV DOM ?

S Taro smo “praznovali” drugo obletnico prihoda v naše naročje. Čeprav je za svojo starost v odlični kondiciji in bi že dve leti lahko nekomu lepšala življenje, zanjo ni pa ni pravega klica, za pred hlev privezat je pa nismo in prav gotovo tudi ne bomo dali. ?

Nič hudega, to sta v vsakem primeru dve daleč najlepši leti v tvojem življenju, kajne, Tarči naša? ?

Takole se je Tara odpeljala na splošni veterinarski pregled, tudi odvzem krvi je hrabro prenesla, zato je bila nagrajena s slikovitim sprehodom. ? Ugotovitve: za seniorko se zelo dobro drži, le nohte je imela predolge. ?A kaj, ko se najraje sprehaja po mehkih gozdnih tleh in travnikih. ?

Tara, carica si, tvoji “do nadaljnjega” začasni skrbniki pa tudi. ???

Kontakt: 041 446 085 ali mail lajkadrustvo@gmail.com


TARA – ŽE SKORAJ DVE LETI IŠČE NOV DOM

Poglejte, kakšna lepotica je postala v začasnem domu pri Dioni in Tomažu! ?

Primerjava prej/potem: kot da ne gre za isto psičko. ?

Tara je 11-letna psička, ki je morala preko noči zapustiti svoj dom – zaradi spremenjenih okoliščin – pa saj to mantro že poznate. ? Naša varovanka je že skoraj dve leti.

Še vedno zanjo z optimizmom iščemo čisto tapravi dom, kjer bo mirno in na toplem preživela jesen življenja. Medtem ko biva pri Dioni in Tomažu, je ob dobri prehrani in ustrezni negi postala tudi prava lepotica. Idealen dom bi bila hiša z ograjenim vrtom in dovoljen vstop v hišo.

Za Taro iščemo srčne posvojitelje, ki bi se zavedali, da je psička že seniorka, čeprav še zelo vitalna, da ne bo z njimi tako dolgo, kot je sicer življenjska doba psa, ampak bi to dejstvo racionalno sprejeli in psički vsaj na starost pričarali predstavo o tem, kaj pomeni lepo pasje življenje.

Njena zgodba: http://lajka.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=1947

Medtem ko Tara čaka, je pa tudi filmska zvezda ?: OGLEJ SI VIDEO TUKAJ


Kontakt: 041 446 085 ali mail lajkadrustvo@gmail.com

Uredi