LOLA
– že 8 mesecev išče nov dom

LOLA – že 8 mesecev išče nov dom!

Kaj ko bi našli nov dom za Lolo? ?

Kako je mogoče, da še vedno išče nov dom najbolj prijazna, mila, neproblematična psička? Ob njej so sprehodi največje veselje, povodec je vedno sproščen, “poleg” obvlada v nulo (ostala osnovna povelja tudi), drugi psi in ostale živali je ne ganejo. Navajena je vsega, ne boji se ničesar (razen povzdignjenega glasu nad njo ?). Ne zahteva veliko, zadovoljna je tako v naravi kot doma na kavču. Stara je 2 leti, cepljena, čipirana in sterilizirana.

V čem je problem? Ni prave barve, velikosti, pasme, ni dovolj bolna, nima dovolj žalostne zgodbe? Je kje kdo, ki bi Loli ponudil nov dom?

Več o Loli: TUKAJ

LOLA – IŠČE NOV DOM

LOLA- ŽE 7! MESECEV IŠČE NOV DOMKaj ko bi našli nov dom za Lolo? :)Kako je mogoče, da tako dolgo išče nov dom najbolj simpatična psička? Ob njej so sprehodi največje veselje, povodec sproščen, "poleg" obvlada v nulo. Navajena je vsega, ne boji se ničesar (razen povzdignjenega glasu nad njo 🙁 ). Ne zahteva veliko, šolanje ne bi bilo odveč, tudi kakšno kinološko predznanje ne bi škodilo, da se malce izpili še odpoklic :). Zadovoljna je tako v naravi kot doma na kavču. Stara je dobri 2 leti, cepljena, čipirana in sterilizirana.V čem je problem? Ni prave barve, velikosti, pasme, nacionalnosti, ni dovolj bolna, nima dovolj žalostne zgodbe? Je kje kdo, ki bi Loli končno ponudil nov dom in drugo priložnost?Več o Loli: http://lajka.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=1949Kontakt: 041 446 085 ali lajkadrustvo@gmail.com

Objavil/a Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski dne 14. december 2017

 


Kontakt: 041 446 085 ali lajkadrustvo@gmail.com

Uredi